Hande Erçel'den Skandal Açıklama Geldi! Sen Çal Kapımı Final Tarihini Açıkladı!

Hande Erçel'den Skandal Açıklama Geldi! Sen Çal Kapımı Final Tarihini Açıkladı!

Sen Çal Kapımı dizi oyuncusu Hande Erçel'den skandal bir açıklama geldi. Dizisinin final yapması çok konuşuluyordu. Hande Erçel dizinin final tarihini resmen duyurdu. Sen Çal Kapımı ne zaman final yapıyor? Sen Çal Kapımı yeni sezon olacak mı?

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin gibi başarılı  oyuncuların yer aldığı dizi Sen Çal Kapımı dizisi seyircileri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Her bölümde farklı heyecanlar katan Sen Çal Kapımı dizisi resmi açıklamada bulundu. Ne zamana kadar kalacağı ve ne zaman final yapacağı belli oldu. Resmi açıklama Hande Erçel tarafından yapıldı. 

AŞK HAYATI SORULDU!

Sosyal gündeme bomba gibi düştü. Sevilen oyuncu Hande Erçel yaptığı açıklamada herkesi şok etti. Hande Erçel şu yorumu yaptı;  “Bu soruları sorup beni daha fazla utandırmayın. Yeni bir ilişkimiz var. Kerem’in dediği gibi uzun bir ilişkimiz yok. Sizlerde hep cevabı bilinen şeyleri soruyorsunuz” dedi. Dizi hakkında peki neler söyledi?

SKANDAL AÇIKLAMA GELDİ!

Sevilen oyuncu Hande Erçel dizi hakkında ise; “Sen Çal Kapımı dizisi çok güzel. Her şey yolunda. Eda ve Serkan halen birbirini seviyor” dedi. Daha sonrasında ise skandal bir açıklamada bulunarak dizinin final tarihini açıkladı. Peki dizi ne zaman sona erecek?

FİNAL TARİHİNİ DUYURDU!

Hande Erçel; “Eğer yapım şirketinde bir sorun çıkmazsa 11 bölüm planladık 2. Sezonu. 50. Bölümde ekranlara veda edeceğiz. Beni de Ağustos ayı gibi bir tatilde göreceksiniz” diyerek final tarihini açıklamış oldu. Dizi 11.bölümde yani ağustos ayında final yapacak.

Hande Erçel'in açıklamasından sonra hayranları resmen yıkıldı. Hiç final  olmasın devam etsin diyerek tepkilerini gösterdiler. Peki Sen Çal Kapımı dizisi final yapsın mı?