Hande Erçel Yeniden Dünya Gündeminde! Oynadığı Dizi Yurt Dışına Açıldı!

Hande Erçel Yeniden Dünya Gündeminde! Oynadığı Dizi Yurt Dışına Açıldı!

Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolde oynadığı dizi çok konuşulmuştu. Şimdi ise dizinin yurt dışında yeniden yayınlanacağı ortaya çıktı. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Bir döneme damgasını vuran diziye ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak...

Hande Erçel, geçmiş yıllarda oynadığı dizilerle gündeme geliyor. Hali hazırda milyonlarca yabancı hayranı olan ünlü isim, bu sefer Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile adından söz ettirdi. Burak Deniz ile başrolde oynadığı dizi büyük ilgi çekmişti. Güncel gelişmelere bakacak olursak dizinin nerede yayınlandığı ortaya çıktı.

Bolivya'da Ekrana Geliyor!

Aşk Laftan Anlamaz dizisi, Red Uno ismi ile yayın hayatına başladı. Dizi, 2016 - 2017 yıllarında çekilmişti. Büyük ilgi görmesinin yanı sıra izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Şimdi ise dizi ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair başka neler biliyoruz merak konusu oldu.

Dizide Kimler Oynuyordu?

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yanı sıra Bülent Emrah Parlak, Oğuzhan Kabri, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Süleyman Felek, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, İsmail Ege Şaşmaz, Sultan Köroğlu Kılıç, Evren Duyal, Nazan Diper, Metin Akpınar, Birand Tunca, Gözde Kocaoğlu, Gökhan Niğdeli, Elif Doğan, Metehan Kuru, Oğuz Okul oynamaktaydı.