Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Öpüşmesi Ortalığı Fena Karıştırdı! Kerem Bürsin Resmen Hande'nin Dudaklarını Somurdu!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Öpüşmesi Ortalığı Fena Karıştırdı! Kerem Bürsin Resmen Hande'nin Dudaklarını Somurdu!

Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finalinde Serkan'ın Eda'yı dudaklarından öpmesi olay oldu. Sosyal medya üzerinden herkes tepkisini dile getirdi. Sen Çal Kapımı Yeni sezon ne zaman? Sen Çal Kapımı sezon finalinde ne oldu?

Dikkatleri bir hayli üzerine çekmiş olan bu olay sahne gereği Sen Çal Kapımı dizisinde yer alırken; Twitter`da gündem haline gelmiş oldu. İlk sezonunda birbirlerine yakıştırılan ikilinin, Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapması ile birlikte Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Maldivler`de tatile gitmişlerdi.

Sevgili Olarak İkinci Sezonda Yer Alıyorlar!

Dikkatleri üzerine çekmeyi başaran başarılı oyunculardan gelmiş olan bu hamle tokat etkisi yaratırken; bir çok kişi bu sahnelere adeta kilitlendi. Serkan ile Eda karakterine can veren ikili, şimdilerdeyse sevgili olarak ikinci sezonda yer alıyor. Hangi öpüşme sahnesi gündeme bomba gibi düştü?

Karşıma Çıkmış Aşk Diyorsun!

Sen Çal Kapımı dizisi son bölümünde Eda, Serkan`ın yanına gitmiş. Serkan ise Eda`ya “Eda seni unutamadım. Bana lütfen aşık olduğunu söyle” sözlerini dile getirir. Eda ise “Ya sen ciddi misin? Yıllar önce gittin, unuttun sen beni. Karşıma yıllar sonra çıkmış aşk diyorsun!” sözleriyle olanlar oldu. 

Öpüşme Sahnesi Binlerce Yoruma Neden Oldu!

Serkan dizide Eda`nın dudaklarına yapıştığı anda Eda şok içerisinde kalıp, Serkan`ı öpüyor. İkilinin bu sahneleriyse binlerce yoruma neden olmuşdu. Dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sahneler; “Kerem Bürsin Hande Erçel’in dudaklarını yalayıp yuttu”  yorumlarında bulunmuşlardı.

Sosyal medyada yankı uyandırmış olan bu olaya binlerce yorum geldi. İkilinin sevgili olarak Sen Çal Kapımı dizisinde yer alması ile bu sahnenin etkileşimi arttı.