Hande Erçel Milyonları Göz Yaşına Boğdu! Mutsuzluğunun Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Hande Erçel Milyonları Göz Yaşına Boğdu! Mutsuzluğunun Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Sen Çal Kapımı başrol oyuncusu Hande Erçel gündemden düşmüyor. Güler yüzlülüğü bu son paylaşımıyla acıya büründü. Hande Erçel son paylaşımı hayranlarının göz yaşlarına boğulmasına neden oldu. Hande Erçel'in paylaşımı neydi?

Daha öncesinde dedikodular sonrasında Hande Erçel, Kerem Bürsin ile sevgili olduklarını açıklamıştı. Ardından Kerem Bursin'de sessizliğini bozarak birlikte  olduklarını açıkladı. 

Aşk Hikayesi!

İkili yaptığı paylaşımlarla gündeme  oturmuş her yaptıkları  haber  olmuştu. Birlikte Maldivlere tatile gitmişlerdi. Bu seferki paylaşımı sevenlerini çok üzdü. Hatta bazı hayranları  gözyaşlarını tutamadı. Hande Erçel nasıl bir paylaşım yaptı ki sevenleri üzüldü?

Acı Haber!

Geçen yıl annesi vefat etmiş bol bol paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımların arasına yeni bir  paylaşım daha eklendi. Hande Erçel'in annesi kanserle mücadele ediyordu. Tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti Hande Erçel ise  annesinin vefatından sonra derinden yaralanmıştı. Yakın zamanda ise annesiyle birlikte bir  paylaşım yaptı.

Duygusal An ve Özlem!

Hande Erçel annesine aşırı bağlı biriydi. Yaptığı paylaşımda şu sözleri söyledi;  “Bugün sana olan özlemimin içimden taştığı bir gün” dedi. Hande Erçel'in bu paylaşımı sosyal medyada hızla yayıldı.

Hande Erçel'in paylaşımı oldukça beğeni aldı. Bazı hayranları göz yaşlarını tutamadı. Siz bu paylaşım hakkında ne düşünüyorsunuz?