Hande Erçel İsyan Ederek Sabrı Kalmadığını Dile Getirdi! Herkes Şaşkınlık Geçirdi!

Sen Çal Kapımı dizisi 2.sezonla bomba gibi geliyor. Hande Erçel sabrı kalmadığını isyan ederek sosyal medya hesabında paylaştı. Yeni sezonda Eda ve Serkan yeniden deneyecekler mi? Hande Erçel'in sabrı neden kalmadı?

Sen Çal Kapımı dizisinde  olaylar bitmiyor. Dizi 5 yıl ileri giderek  Eda'nın Serkan'dan  bir çocuğu oldu. Eda İtalya'ya taşınmış ve  uzun zaman Serkan'ı görmemişti. Bir törende  yeniden karşılaşan Eda ve Serkan  bütün dikkatleri üzerine çekti.

Hasret Sona Eriyor!

Uzun süren hasret sona eriyor. Birbirlerini gördükten sonra dayanamayıp sarıldılar. İkili buluşma ayarladılar. Serkan dayanamayıp Eda'ya “Yeniden denesek olur mu?” Serkan sorunun cevabını alamadan fragman bitti. Eda'nın vereceği cevap merak  uyandırdı. Hande Erçel ise sessiz kalmadı.

Hande Erçel'in Sabrı Kalmadı!

Hande Erçel sosyal medya hesabından dizi fragmanını yayınlandı. “Günler geçmiyor gibiiii!!! Bekleyemiyorum” yazdı. Sen Çal Kapımı resmi internet sitesinde de  paylaşımı yapıldı. Tüm dikkatleri  yeniden üzerine çekti.

Bomba Gibi Geliyor!

Hande Erçel yaptığı  paylaşımlar ve oyunculuğu karşısında tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Sevenlerinin karşısına yeniden çıkmak için sabırsızlıkla bekliyor. Yeni sezonda neler olacak? veya Yenide Sezondan neler olmasını istersiniz bizimle  paylaşabilirsiniz?