Hande Erçel Fenalaşarak Bayıldı! Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Kerem Bürsin Panik Oldu!

Hande Erçel Fenalaşarak Bayıldı! Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Kerem Bürsin Panik Oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan yıldız oyuncu Hande Erçel sette baygınlık geçirdi. Set ekibi ve Kerem Bürsin panikledi. Olayın perde arkası ortaya çıktı. Hande Erçel neden bayıldı? Kerem Bürsin bu durum karşısında ne yaptı?

Ekranlara ikinci sezonu ile gelmiş olan Sen Çal Kapımı dizisi ilk bölümünde reyting rekorlarını kırmıştı. Başrollerde Kerem Bürsin ve Erçel`in yer almış olduğu başarılı dizide yeni bölüme ait olan bir video magazin ve sosyal medyaya sızdırıldı. Sızdırılmış olan çekimde kamera karşısında  izleyen seyircileri dehşete düşürdü ve herkesi şok etti!

Hande Erçel Neden Bayıldı?

Hande Erçel başarılı oyuncunun her hareketinin olay olmuş olmasının aksine bayılma olayının perde arkası olay bittikten hemen sonra ortaya çıkmış oldu. Bir çok seyircinin içini titretmiş olan bayılma olayının ardından, perde arkasında Hande Erçel`in sağlık sorunu mu var? Çok merak edilen soruların tüm detayları...

Kerem Bürsin Panikledi!

Sen Çal Kapımı dizisinin çarşamba akşamında ekranlara gelecek yeni bölümü için çalışmaları sürdürmeye devam etmesi ile birlikte dikkatleri de üzerine çekmiş oldu. Kerem Bürsin`in kollarına yığılan güzel oyuncu görenleri şok etti. Kerem Bürsin`in eli ayağına karışırken ne yapacağını bilmez hale gelir ve sevgilisini kollarına alarak set çalışanlarına doğru yürüdü. Eli ayağı birbirine dolaşmış olan Kerem Bürsin, o sırada ne yapacağını bilemez hale gelmişti.

Rol Gereği Bayılmış!

Başarılı oyuncunun bayılmasından hemen sonra set ekibinin ayaklandığı da görüldü. Bununla beraber olayın sonrasında çekim için bayılmış olduğu açığa kavuştu. Sağlığı yerinde olan Hande Erçel rol gereği bayılmış olan sahnesinde o kadar gerçekçi olması ile birlikte bir çok kişinin  durumu sonradan anlayabilmesine yol açtı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin`in video devamında samimi olan halleri çok beğenildi.

Güzel oyuncu sosyal medyada ve magazin dünyasında büyük yankı uyandırırken hayranları ise şok içerisinde kaldı. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Şık oyuncunun sosyal medya ve magazin gündemlerinde büyük yankı uyandırmasının aksine, hayranlarının  ağzını açık bıraktı!