Hande Erçel Aşk Mantık İntikam Dizisinde Yer Almayı Planlıyor! Resmi Açıklama Az Önce Yapıldı!

Hande Erçel Aşk Mantık İntikam Dizisinde Yer Almayı Planlıyor! Resmi Açıklama Az Önce Yapıldı!

Sen Çal Kapımı dizi oyuncusu dizinin final yapmasıyla sosyal medyaya ağırlık vermişti. Son gelen teklifleri değerlendirmeye alan güzel oyuncu Hande Erçel, şimdi ise Aşk Mantık İntikam dizisinde yer almayı planlıyor!

Sen çal Kapımı dizisi, yakın zamanda sevenlerine ve ekranlara veda etmişti. Hande Erçel'ìn ve Kerem Bürsin`in başrollerinde yer almış olduğu Sen Çal Kapımı dizisi ikilinin bir araya gelmesine ve sevgili olmasına neden olmuştu. ilk sezonun ardından Kerem Bürsin ile Hande Erçel Maldivler`e tatile gitmişlerdi. 1 haftalık tatil sonunda ikili el ele görüntülere gelmişti.

Sen Çal Kapımı dizisi sürerken; FOX TV Hande Erçel`in ikizi olarak bilinmekte olan Burcu Özberk ile anlaşma yapmış ve Aşk Mantık İntikam isimli bir dizi oluşturmuştu. İlhan Şen ile birlikte başrolde oynayan Burcu Özberk`e bir başrol oyuncusu daha eklendi!

 

Tekrar Ekranlara Geliyor!
İddialara göre Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması ile yeni teklifleri değerlendirmeye başlamış. Birden fazla marka ile çalışmakta olan güzel oyuncu Hande Erçel, Aşk Mantık İntikam dizisine birkaç bölümüne konuk olarak katılacak. Eda karakterini tekrardan oynayacak olan Hande Erçel, sevenleriyle tekrar buluşacak!

 

Aşk Mantık Dizisine Katılıyor!
Oynamış olduğu roller içerisinde en çok Eda karakterini beğenmiş olduğunu söyleyen Hande Erçel, "Bazı olaylar oluyor mesela ben diyorum ki "Acaba Eda nasıl tepki verirdi?" Bir süre sonra onlarla yaşamayı öğreniyor insan. Güneşin Kızları Selin`i çok seviyorum ama favorim kesinlikle Eda" sözlerini dile getirdi. Şimdiyse Aşk Mantık İntikam için tekrardan Eda karakterini canlandıracak olan Hande Erçel sevenlerini ve seyircileri heyecanlandırdı!