Euro 38,15 %0,03
Dolar 34,11 %0,03
Sterlin 45,77 %0,14
Altın 2.915 %0,06

Güzel Günler Dizisi Hüsrana Uğrattı! Reytingler Yerlerde Sürünüyor!

Güzel Günler dizisi yayınlanalı 3. haftaya gireceğiz. Dizi ilk iki haftada reytinglerde gözle görülür bir hamle yapamadı. Hikayesi çok sevildi ve sosyal medyada ilgi görmüştü. Ancak gelinen noktada sevilen yapım beklentileri tam anlamıyla karşılayabilmiş değil.

güzel günler dizisi

Güzel Günler dizisi reytinglerde iyice çöktü. İzleyiciler olanlara anlam veremiyor. Sevilen dizide yaşanan gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. Öyle ki Show TV dizisinin yakın zamanda final yapabileceği yönünde haberler de ortaya çıktı.

Reytingleri Yükselmiyor!

Güzel Günler dizisi, aslında hikaye olarak güzel bir başlangıç yaptı. Yine de diziyle ilgili bu gelişme tek başına yeterli değildir. Dolayısıyla sevilen yapımdaki bu durumla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Hikayenin reytingleri yükseltmeye tek başına yetmediği görüldü. Eğer 3. bölümde de beklentiler karşılanmazsa büyük bir felaket bizleri bekliyor olabilir.

Güzel Günler Son Bölüm Özeti

Selma’nın Mihran’ın nişanında ortaya çıkması ailenin üzerinde şok etkisi yaratır. Mihran, Selma ile ikisine miras kalan konağı satmaya karar verir. Bu sırada Selma’nın kolyesini teyzesinin çantasında bulan Füsun, Saliha’nın sırrını ortaya çıkarmak isterken akla hayale gelmeyecek yöntemlere başvurur. Bir yandan ailesinin tüm dertlerine koşturan Kıymet, diğer yandan karşısına açılan ‘Öz Menemenci Hakim’le uğraşmak zorunda kalır. Selma ve Mihran konağı satmak için Büyükada’ya gider, dönüşte onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

 

Yazar: Haberci
<