Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı'ndan Kendi İsteği ile Ayrılmadı mı? TRT 1 Dizisinde Şok İddialar!

Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı'ndan Kendi İsteği ile Ayrılmadı mı? TRT 1 Dizisinde Şok İddialar!

Gönül Dağı dizisinden ayrılan ve herkese şok anlar yaşatan Gülsim Ali İlhan, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Artık Dilek karakterini ekranlarda göremeyeceğiz. Sırf bu gelişme bile izleyicileri etkiledi. Peki ya diziden neden ayrıldı? Kendi isteği dışında hikayeye bağı olarak ayrıldığı iddia edildi.

Gönül Dağı dizisi 2. sezon finalinde güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrıldığına şahitlik etti. Kendisinin ekranlara veda etmesiyle birlikte yaşananlar gözler önüne serildi. TRT 1 dizisindeki bu ayrılık sonrası pek çok kişi neden ayrıldığını sordu. Ortaya çıkan bir gelişme ile bunu öğrendik. Oyuncunun daha fazla çekim yapılan yerde yaşamak istemediği ve hareketliliğin daha fazla olduğu büyükşehirleri tercih etmeyi istediği biliniyor. Haliyle diziden bu yüzden ayrıldı diyebiliriz. Ancak ortaya öyle bir iddia atıldı ki herkes şok oldu.

Hikaye Yüzünden mi Ayrıldı?

Pek çok kişi oyuncunun hikaye yüzünden diziden ayrıldığını bilmiyordu. Çünkü kendisi açıklamasında buna yeni yer verdi. İsteği üzerine mi ayrıldı yoksa hikayeden dolayı mı ayrıldı kafalar çok karıştı. Yaptığı açıklamada  “Hikaye gereği öyle bir yol aldık, herkesin yolu açık olsun” ifadesine yer verdi.

Yeni Dizisi Belli Oldu mu?

Öte yandan Gülsim Ali İlhan'ın yeni dizi veya film projesi belli oldu mu çok merak ediliyor. Henüz bu noktada bir açıklama gelmedi. Ancak yakın zamanda oyuncunun da ifade ettiği üzere bir duyuru yapılacaktır: “Güzel bir proje ile inşallah dönerim. Herkesin bildiği üzere, Gönül Dağı’ndan sonra o kıvamda bir proje ile ekrana çıkmak gerekiyor. Seyircinin karşılığını vermek gerekiyor, o yüzden daha çok yol kat etmek gerekiyor”