Gülseren Budayıcıoğlu’nun Bir Kitabı Daha Diziye Uyarlandı!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Bir Kitabı Daha Diziye Uyarlandı!

Birçok kitabı diziye uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha hayat bulacak. Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumlar Apartmanı gibi birçok kitabı diziye uyarlanan kitaplar araştırılmaya da devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Geçtiğimiz sezonda Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan proje sayısı 4’e yükselmişti. TV8 ekranlarına veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yeni sezonda 3 dizi ile yoluna devam edecek. Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda projeleri iddialı dizi yapımları olarak öne çıktı. Yeni sezon başladığı zaman yine milyonlarca izlenmeye devam edecek.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazmış olduğu Kral Kaybederse kitabından uyarlanan dizi için yoğun bir çalışma yapılıyor. Dizinin senaryo çalışmaları devam ediyor. Dizinin oyuncu seçiminde bazı gelişmeler yaşanıyor.

Kral Kaybederse adlı proje şimdiden yoğun ilgi gördü

Kral Kaybederse adlı proje şimdiden yoğun ilgi gördü. İbrahim Çelikkol Sert bir erkek karakterin yer aldığı Kral Kaybederse için gündemdeydi. Ünlü oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisini tercih etti. Oyuncunun ATV dizisinde çok güçlü bir karakter ile rol alacağı gelen ilk bilgiler arasında.

Kıvanç Tatlıtuğ dizinin baş rolünü kapacağı hakkında söylentiler var. Acaba Kral Kaybederse dizisi için başrolü kim kapacak? Dizinin baş rol oyuncuları için iki isim üzerinde duruluyor olmasına rağmen bu isimlerden biri ile anlaşma yapıldı.

Dizinin tüm detayları ortaya çıktı!

Dizinin tüm detayları ortaya çıktı! Netflix de en son Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizisini çeken Tatlıtuğ, Çarpışma dizisi ile 2019 yılında hayranlarının karşısına çıkmıştı. 2 yıldır televizyon ekranlarında yer almasa da farklı yapımlardan teklifler olduğu kulislere yansıdı.

Kral Kaybederse dizisinin için başrolü kim yapacak? Bu konuda tek bir aday kaldı. O kişi de Kıvanç Tatlıtuğ.