Gülseren Budayıcıoğlu ‘Kral Kayberderse’ Projesi İle Büyük Yankı Uyandırdı! Dizinin Başrol Oyuncusu Başka Proje İle Anlaştı!

Gülseren Budayıcıoğlu ‘Kral Kayberderse’ Projesi İle Büyük Yankı Uyandırdı! Dizinin Başrol Oyuncusu Başka Proje İle Anlaştı!

İstanbullu Gelin adlı dizinin ekranlara geldiği zaman Gülseren Budayıcıoğlu öne çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan dizi milyonların beğenisini kazandı. İşte diziye dair haberin tüm detayları...

İstanbullu Gelin dizisinin ardından Doğduğun Ev Kaderindir projesi ekranlara geldi ve dizi hayranları ünlü yazarın hikayelerine tutkulu yaşadı. Gelecek sezonda Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayeleri izleyiciyi ekranlara kilitledi. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizileri ile devam eden Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerine bir yenisi daha ekleniyor.

Gülseren Budayıcıoğlu bomba gibi bir proje ile geliyor!

Gülseren Budayıcıoğlu bomba gibi bir proje ile geliyor! Alınan bilgiler neticesinde Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayeleri tekrar ekrana geliyor ve milyonlarca izleyici de böylelikle hikayeleri izleme keyfine bağırıyor. Bu sezonda da Gülseren Budayıcıoğlu'nun önemli bir eseri dizi olarak ekranlara gelecek.

Dizinin başrol oyuncuları belli oldu

Dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Kral Kaybederse isimli kitaptan bir dizi daha uyarlanacak. Ayrıca dizinin başrol oyuncusu için İbrahim Çelikkol düşünülüyor. Fakat yetenekli oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Bundan dolayı İbrahim Çelikkol dışında kanal ve yapım ekibi Kıvanç Tatlıtuğ’u da dizi için düşünüyor. Fakat dizinin oyuncuları hakkında henüz net bir durum ortaya atılmadı.

Kral Kaybederse dizisinin ana konusu…

Kral Kaybederse dizisinin ana konusu… Büyük bir titizlik çerçevesinde hazırlanan kral kaybederse isimli dizide çok sert bir karakter ekranlara gelecek. bundan dolayı sert görünümlü bir isim dizinin başrolünde yer alacak. Ayrıca psikolojik sorunların ortasında sert bir erkek oyuncu aranıyor. Bundan dolayı yapım ekibi başrol için ince eleyip sık dokuyor.

Kenan isimli ana karakteri hayat verecek oyuncu ise yakında belli olacak. Kadın başrol oyuncusu için ise Neslihan Atagül düşünülüyor. Kenan adıyla akılları kazanacak olan karakter ise tüm kadınların etrafında pervane olduğu bir adam ve egosuyla bir anda yerle bir edilmiş hale gelecek.