Güldür Güldür Show İzleyicilerine Kötü Haber! Program Yok Çünkü Değişiklik Var!

Güldür Güldür Show İzleyicilerine Kötü Haber! Program Yok Çünkü Değişiklik Var!

Her hafta Salı günü yayınlanan Güldür Güldür Show programı bu hafta neden yayınlanmadı? Çünkü Güldür Güldür Show'un yayın tarihi değişti! Programın yeni bölümünü izlemek isteyenler hangi gün yayınlanacağını araştırıyor.

Güldür Güldür Show, heyecanlı bir şekilde kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelen programda önemli bir değişiklik yapıldı. Reyting anlamında güzel sonuçlar elde eden Show TV'nin programı artık farklı bir tarihte yayınlanacak. Peki bu değişim neden yaşandı? Reytinglerin düşmesine neden olabilecek yayın değişikliğiyle ilgili gelişmeler meydana geldi.

Güldür Güldür Show Yayın Tarihi Değişti!

Ali Sunal'ın sunmakta olduğu ve her sezon kadronun güncellenerek yayın hayatına devam ettiği programda artık yeni bölümleri farklı bir günde izleyeceğiz. Bundan sonra Güldür Güldür Show'u izlemek isteyenler Cuma gününü bekleyecek. 

Artık Salı Günü Yayınlanmayacak! 

Geçtiğimiz gün Güldür Güldür Show'un yayınlanmaması izleyicide büyük soru işaretlerine neden olmuştu. Pek çok kişi Güldür Güldür Show'un pandemi nedeniyle iptal edildiğine ve bir haftalık ara verildiğine kanaat getirse de gerçek bambaşka idi. Daha önceden haber verilen ancak bu gelişmelerle ilgili bilgisi olmayan izleyiciler, Güldür Güldür Show'un yeni tarihini bilmiyordu. Çeşitli nedenlerle Güldür Güldür Show'un Salı akşamı yerine Cuma akşamı ekrana geleceği açıklandı.

Program Çok Seviliyor!

ÇGHB 2 ile Güldür Güldür Show'un benzer formatlarda olduğu bilinmekte. İki programda kendi yayın günlerinde heyecanla seyrediliyor. Başarılı oyuncu kadrosuna sahip oldukları için programın gidişatı olumlu karşılanmakta. Bununla beraber kimi zaman programdaki oyuncular çeşitli reklam filmlerinde de yer alıyor. Dizi ve film çekimleri ile de ünlerine ün katmaktalar. Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile ünlenerek oyunculuk anlamında önemli işler başarmış pek çok isim bulunmakta. Aynı şekilde Güldür Güldür Show sayesinde şöhretini yeniden parlatan isimlerin olduğu da bir gerçek. Haftalık olarak yazılan skeçlerin hızlı şekilde derlenmesi, provasının yapılmasıyla beraber o gün geldiğinde canlı olarak izleyicilerin önünde oynanması oldukça zor bir iş. Bu nedenle sezon finali yaptıkları zaman dinlenmek için çok fazla vakitleri oluyor. Yorucu tempodan sıyrılarak izleyicilere daha yaratıcı ve etkili bir performans sergilemek için bol bol dinleniyorlar.