Güldür Güldür Oyuncusu Şevket'in Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Güldür Güldür Oyuncusu Şevket'in Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Güldür Güldür oyuncusu Şevket'in ayrılışı gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada Şevket'in neden ayrıldığı araştırılmaya başladı. İşte o ayrılışının perde arkası ortaya çıktı. Şevket Güldür Güldür programından neden ayrıldı?

Güldür Güldür komedi programından oldukça ünlenen Çağlar Çorumlu ekipten ayrılmasıyla birlikte farklı projelerle ekran yüzlerine çıktı. Aldığı projelerle birlikte işinin hakkını fazlasıyla birlikte diğer projeleri geçişleri de hızlı oldu. Ancak yer aldığı dizi projelerinde pek fazla hayatta kalamadı. Dizinin reytingleri isteneni vermedi. Yeni projesiyle birlikte ekranlara tekrar çıkacak ancak bu durum farklılık gösterdi. Çağlar Çorumlu yeni dizisinde dijital platformlara giriş yapacak.

Çağlar Çorumlu Yeni Dizisinin Adı Ne?

Yeni proje ilgili bilgi Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından alındı. Alınan bilgiye göre yeni dijital platform olan Gain da olacak dizi projesinin ismi Ayak İşleri olarak belirtiliyor. Dizinin kadro oyuncusu olarak da Caner Özyurtlu ve Güven Murat Akpınar olarak belirtildi. Ünlü oyuncuların dijital platforma geçişi daha fazla oluyor. Yeni jenerasyon dizileri daha kısa olmakla birlikte hikayeyi hızlı bir şekilde aktarmasıyla kişiler tarafından da sevilmeye başlandı. Türk televizyon dizilerinde uzun saatli ve hikayenin kendisinden tekrarlamasından sıkılan kişiler bu tür platformlara geçişi başladı.

Çağlar Çorumlu En Son Hangi Dizide Oynadı?

Çağlar Çorumcu, Güldür Güldür programından sonra oldukça hızlı geçişler yaparak dizi projelerinde yer aldı. Güldür Güldür programından sonra Jet Sosyete programında yer aldı. Burada yapım 2 sene devam etmesinden sonra final verdiğinde kısa bir süre sonrasında Babam Çok Değişti dizi adıyla giriş yaptı. Dizi kadrosunun ünlü isimlerin bulunmasıyla çok umut bekleniyordu. Ancak istenileni dizi verilmedi. Bu dizi fazla kalamadan final içeriğini de başlatmış oldu. Çağlar Çorumlu yeni projelerinde dijital platformlar için içeriklere yoğunlaşmaya başladı.

Gain Dijital Plaform Ne Kadar?

Gain farklı bir girişimle birlikte kendi dijital platformunda üyelik ücreti almıyor.  Bu sayede ilk önce kendine doğru çekerek dizi platformunu genişletme kararı oldukça kullanıcılar tarafından sevildi. Yeni projelerini koyarak da rekabet yönünde üst sıralarda yer almak istiyor. İlerleyen zamanlarda bu tür değişiklikler gelecek mi merak ediliyor. Gain içerisinde dijital dizi, film ve çeşitli içerikleriyle birlikte hizmet veriyor. Proje dizileri ileri zamanlarda daha da ilerleterek öncü bir şekilde ilerlemeye çalışıyor.