Gül Masalı Dizisinin Senaryosundaki Detay Ortaya Çıktı! Gül Masalı Dizisi İzleyiciyi Ekrana Kitleyecek..

Gül Masalı Dizisinin Senaryosundaki Detay Ortaya Çıktı! Gül Masalı Dizisi İzleyiciyi Ekrana Kitleyecek..

ATV'nin sevilen dizisi Gül Masalı büyük ses getirdi. Sevilen yapımın ilk bölümünden itibaren yoğun ilgi ile karşılaştığını biliyoruz. İşte diziye dair son dakika gelişmeleri ve oyuncu kadrosuyla birlikte dizinin konusu haberimizde yerini aldı. Dizi neden bu kadar çok izlendi?

ATV'de ekrana gelen ve ilgi gören Gül Masalı dizisine dair neler biliniyor? Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizi ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Öyle ki dizi ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Oyuncu kadrosundan hikayesine kadar çok fazla soru soruldu. Dizi, oyuncu kadrosuyla beğeni kazanmıştı. Şimdi ise fragmanlarda ortaya çıkan hikaye ile bu serüvene ortak oldu.

Dizinin Konusu Sevildi

Gonca karakteri üzerine kurulu olan dizi, babası Tahir'in tüm bilinmezliklerine rağmen heyecanla yayın hayatına devam ediyor. Öte yandan Gonca ve Toprak'ın karşılaşması ise dizinin temel konusu haline gelecek. İkili arasındaki çekim nasıl gelişecek merak ediliyor.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gül Masalı dizisi oyuncuları arasında Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca yer alıyor. Başrol oyuncuları dışında dizide adından söz ettirecek olan Sarp Can Köroğlu, Zehra Yılmaz, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamiloğlu, Suat Sungur, Zehra Yılmaz, Arif Pişkin, Sait Genay'dan da bahsetmemek olmaz. ATV dizisi, ilk bölümü ile büyük ilgi topladı. Şimdi ise diziye dair merak edilenler tek tek yanıt bulacak.