Gönül Dağı'nda Tüm Dengeler Değişiyor! Gönül Dağı Dizisi Yapımcısı Peş Peşe Transfer Yaptı!

Gönül Dağı'nda Tüm Dengeler Değişiyor! Gönül Dağı Dizisi Yapımcısı Peş Peşe Transfer Yaptı!

Gönül Dağı'nın yeni bölümü büyük dikkat çekti. TRT 1'de yayınlanan diziye katılan oyuncu şaşırttı. Dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oldu. Hal böyle iken Gönül Dağı'nda kimin oynayacağı araştırılıyor. Yapılan açıklamalara göre fragmanda yer alacak isim belli oldu.

TRT 1 Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde oyuncu kadrosuna yeni bir ismin geleceği belirtilmişti. Dizinin son bölümlerinde reytingler yine birincilik getirdi. Ancak seyirci kitlesi her ne kadar sadık olsa da oyuncu kadrosunun önemi tartışılmaz. Yeni isimlerin diziye katılması gerektiği sık sık vurgulanıyor. Elif Hemşire'yi ilgilendiren bu gelişmede Gönül Dağı'na kimin geleceği belli oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan diziye dair son detayları aktaracağız.

Diziye Kim Katıldı?

Gönül Dağı'nda Cem Kurtoğlu ile anlaşma sağlandı. Ünlü oyuncu diziye katılacak. Elif Hemşire karakteri, babaannesi öldükten sonra iyice yalnız kalmıştı. Ailesinden birinin kendisiyle yaşaması onun hayatını değiştirebilirdi. Tam da bu esnada babasının ekranlarda gözükeceği öğrenildi. Moralsiz olan Elif Hemşire'nin bu sayede daha iyi hissedeceği vurgulanıyor.

Zümre Meğreli ile Oynayacak

Zümre Meğreli'nin hayat verdiği Elif'in yanı sıra Cem Kurtoğlu'nun da baba rolünde oynayacağı haberi geldi. İkilinin birbiriyle iyi anlaşacağı tahmin edilmekte. Dizinin yeni bölümünde usta oyuncunun etkilerini göreceğiz. Diziye yeni katılan isimlerin ilk performansları daima beğeniliyor ve dikkat çekiyor.