Gönül Dağı'nda Dilek Gidince O İsimle Anlaşıldı! Taner Şimdiden Yeni Sevgilisiyle Yanıp Tutuşuyor!

Gönül Dağı'nda Dilek Gidince O İsimle Anlaşıldı! Taner Şimdiden Yeni Sevgilisiyle Yanıp Tutuşuyor!

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Dilek karakterinin yerine gelecek oyuncu hakkında neler biliyoruz? Merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Öte yandan Gülsim Ali İlhan'dan sonraki isim büyük ses getirecek. Taner'in yeni sevgilisini görenler şaşırdı.

Gönül Dağı dizisinin sezon finali oldukça üzücüydü. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizi ile ilgili bilinmeyenlere yer verildi. Öyle ki diziye dair merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Gönül Dağı dizisindeki güncel gelişmelere bakacak olursak Taner'in yeni sevgilisi çok konuşulacağa benziyor. Dilek'in ayrılmasından sonra izleyicileri bekleyen yeni sezon haberlerini paylaşıyoruz.

Dilek'in Yerine Kim Gelecek?

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk, Cahit Süvarioğlu ve Hazal Çağlar'ın başrolde oynadığı dizide Gülsim Ali İlhan'ın yerine kimin geleceği merak edildi. Bu noktada diziye dair bilinmeyenler tek tek yanıtlanıyor. Ünlü ve güzel oyuncu ile anlaşılması dizinin reytinglerini etkileyecektir.

Selin Genç Diziye Katılacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Selin Genç, yakın zamanda Gönül Dağı dizisinde oynayabilir. Ünlü ismin diziye katılması büyük bomba etkisi yaratacaktır.