Gönül Dağı Zirveyi Kardeşlerim Dizisine Kaptırmak Üzere! Reyting Oranları Düştü!

Gönül Dağı Zirveyi Kardeşlerim Dizisine Kaptırmak Üzere! Reyting Oranları Düştü!

Gönül Dağı dizisi reytinglerde kayıp yaşadı. Kardeşlerim dizisi Total reytingte birinci oldu. TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı kan kaybediyor. ATV dizisi Kardeşlerim ise birinciliğe oturdu bile. Peki diziler ne zaman sezon finali yapacak?

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisi arasındaki çekişme son hızla devam ediyor. İki dizi de başarılı senaryo ve oyuncu kadrosu ile izleyici karşısına çıkmakta. Bu nedenle aralarındaki rekabet de bir o kadar değerli hale geliyor. İki dizinin de son bölümde elde ettiği reyting sonuçları açıklandı. Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisinin reytingleri ne durumda? İşte diziler arasındaki rekabete dair son gelişmeler...

Kardeşlerim Dizisi Reytingi Yükseldi!

Kardeşlerim dizisi, Total, AB ve ABC1 reyting gruplarında sıralamasını yükseltti. Ayrıca reyting değerlerinde de artış söz konusuydu. Total reyting grubunda birinci olarak rakip dizilerine gözdağı vermeyi başardı. Ayrıca AB ve ABC1'de ise ikinci olarak ne kadar güçlü bir dizi olduğunu gösterdi. ATV'de yeni başlamış olan dizi yıllanmış rakiplerini bile geçmeyi başardı.

Gönül Dağı Zirvedeki Yerini Korudu!

TRT 1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisine baktığımızda ise AB ve ABC1 reyting gruplarında birinci olduğu görüldü. Dizinin her ne kadar birinci olsa dahi geçen haftalara nazaran daha düşük reyting aldığı ortaya çıktı. Bu nedenle dizinin daha fazla kan kaybetmemesi için bir şeyler yapması lazım. Her ne olursa olsun zirveden aşağı düşmemesi ve rakiplerine fark atması da kalitesini belli etti. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali'nin oynadığı dizinin yeni sezona bomba gibi hazırlanarak başlayacağı biliniyor. 

Diziler Ne Zaman Final Yapacak?

Gönül Dağı dizisinin final yapması önümüzdeki aya kaldı. Haziran ve Temmuz ayları arasında final bölümünü yayınlaması bekleniyor. Kardeşlerim dizisi ise yayın hayatına yeni başladığından ötürü muhtemelen birkaç ay daha ekranlara yeni bölümüyle gelecektir. Ondan sonraki süreçte de sezon finali yaparak çekimlere ara verebilir. Her iki dizi de yeni sezonda reytinglerle mücadele etmeye devam edecek. TRT 1 ve ATV dizilerinin yeni sezonda da çok izleneceği tahmin ediliyor.