Gönül Dağı Yapımcısı Seferin Üstünü Çizdi! Gönül Dağı Dizisinde Büyük Ayrılık!

Gönül Dağı Yapımcısı Seferin Üstünü Çizdi! Gönül Dağı Dizisinde Büyük Ayrılık!

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Sefer'den üzücü haber geldi. Ferdi Sancar'ın diziden ayrılacağı vurgulanıyor. Yakalandığı hastalık nedeniyle Sefer'in en kısa sürede ekranlara veda etmesi beklenmekte. TRT 1 dizisinde oyuncu ayrılığı olacak mı? En güncel gelişmelerle Gönül Dağı haberleri...

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda öyle gelişmeler yaşandı ki izleyicileri zor anlar bekliyor. Çünkü Ferdi Sancar için ayrılık vakti geldi çattı. Dizinin eğlenceli karakterlerinden olan Sefer'in hastalığı ortaya çıktı. Sefer'in beyninde bulunan tümörden ötürü zor anlar yaşanacak. Zahide'nin durumdan haberdar olması ise her şeyi daha da kötü etkiledi. İkilinin başına gelecekler şimdiden merak ediliyor. Sefer'in hayatta kalması dizi açısından da önemli. İzleyiciler, severek izledikleri karakterin ekranlara veda etmesini istemiyor.

Sefer Diziden Ayrılacak mı?

Gönül Dağı Sefer'in diziden ayrılması bekleniyor. Beynindeki tümör ilk etapta hafıza kaybına neden olacak. Sonrasında ise yaşamını kaybedecek seviyeye gelmesi muhtemel gözükmekte.  Ferdi Sancar, dizide olduğu süre boyunca elinden geleni yaptı. Yalnızca Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan değil aynı zamanda Sefer ve Zahide ikilisi de büyük performans sergiledi.

Ferdi Sancar Açıklama Yaptı mı?

Ferdi Sancar'ın diziden ayrılacağına yönelik iddialara henüz bir yanıt vermediği görülüyor. Başarılı oyuncunun ayrılıp ayrılmayacağını bildiği ancak uygun zamanı beklediği iddia edilmekte. Bu nedenle diziyle ilgili iddiaların ucu bucağı yok. Bakalım Gönül Dağı yeni bölümünde neler yaşanacak?