Gönül Dağı ve Kardeşlerim Dizisini Yerinden Edecek Dizi Geldi! Büyük Çekişme Olacak!

Gönül Dağı ve Kardeşlerim Dizisini Yerinden Edecek Dizi Geldi! Büyük Çekişme Olacak!

Cumartesi günleri dizi rekabeti devam ediyor. FOX TV cumartesi akşamları izleyici ile buluşan Son Yaz dizisi için final kararı verdi. Düşük reytinglere sahip olan Son Yaz dizisi izleyicisine veda etti. İşte haberin tüm detayları…

Reyting Savaşı Başlıyor. Kardeşlerim ve Gönül Dağı Dizisine Yeni Bir Rakip Geldi!

Gönül Dağı dizisi cumartesi günü tüm kategorilerde birincilik elde etti. Bunun dışında Kardeşlerim dizisi tüm kategorilerde ikinci sırada yer alıyor. İki dizinin rekabetine başka yapımlarda katılıyor. FOX TV, Son Yaz dizisini bitirirken ekranlara yeni bir proje sunacak.

Elkızı dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor

Alınan bilgiler neticesi Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizilerine Elkızı isimli bir proje rakip oluyor. Çekimlerin Muğla'da ağustos ayından bu yana devam eden dizinin birkaç bölümünün hazır olduğu ortaya çıktı. İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci'nin başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisi 23 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin reyting sonuçları ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Elkızı dizisinin detayları belli oldu

Dram bir hikayesi bulunan yeni dizi küçük yaşta tek başına hayatta kalan Ezo karakterini anlatacak. Perihan Savaş, Fikret Kuşkan, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Macit Koper ve Toprak Sağlam gibi önemli isimler dizinin kadrosunda bulunuyor. FOX TV, Son Yaz dizisi ile ilgili elde edemediği güçlü reytingleri Elkızı dizisi ile elde etmeye kararlı. Kanalın elinde başka diziler olmasının yanında performansı düşük olan yapımlarında yayından kaldırılma konusu ise şu an için gündemde.