Gönül Dağı Oyuncusundan Son Dakika İtirafı! O Rolü Canlandıramadığı İçin Pişman!

Gönül Dağı Oyuncusundan Son Dakika İtirafı! O Rolü Canlandıramadığı İçin Pişman!

Gönül Dağı oyuncularının röportajı gündeme damgasını vurdu. Öyle itiraflar yapıldı ki herkes şok oldu. İzleyiciler, oyuncuların ifadelerine kimi zaman anlam veremedi. İşte TRT 1 dizisiyle ilgili merak edilenler ve röportajda oyuncuların kendi ifadelerine dair detaylar...

Gönül Dağı oyuncuları bir araya geldi. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun bir araya geldiği röportajda çeşitli sorular yanıt buldu. İzleyicilerin hazırladığı ve yetkililerin derlediği çeşitli sorular soruldu. Peki ya oyuncular ne gibi açıklamalarda bulundular? En çok da Berk Atan'ın itiraf niteliğindeki sözleri damgasını vurdu. Hatırlanacağı üzere dizi 2. sezon finalini yaptı ve 3. sezona hazırlık yapmaya başlayacak. Diziden önemli isimler ayrıldı.

Berk Atan'dan Şaşırtan Sözler!

Berk Atan, yaptığı açıklamada kendisine Taner karakteri haricinde bir rol verilecek olsa hangisini isteyeceği soruldu. Yaptığı açıklamada  “Ben Ramazan’ı isterdim. Ramazan da her şeye müsait bir karakter. Her şeyi yapabilir, eğlenceli bir karakter. Ne yapsa yakışan bir karakter” ifadesine yer verdi.

İzleyiciler Şok Oldu!

Berk Atan'ı Taner yerine Ramazan karakterini canlandırırken hayal eden izleyiciler,  karakterin çok farklı olacağını düşündüler. Dolayısıyla Berk Atan için en uygun karakterin Taner olacağı ifade ediliyor. Gönül Dağı dizisi oyuncularıyla gerçekleştirilen röportaja dizinin Youtube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.