Gönül Dağı Oyuncusu Seti Yarıda Bırakıp Gitti! Oyuncunun Ayrılma Nedeni Ortaya Çıktı!

Gönül Dağı Oyuncusu Seti Yarıda Bırakıp Gitti! Oyuncunun Ayrılma Nedeni Ortaya Çıktı!

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'ndaki güncel gelişmeler dikkat çekiyor. Sevilen yapıma dair bilinmeyenler ortaya çıktı. Başrol oyuncusu diziden ayrılmıştı. Neden ayrıldığını ise açıkladı. İzleyiciler kendisine çok kızmış gibi gözüküyor. Çünkü kimse bu tarz bir veda beklemiyordu

Gönül Dağı'nda başarılı bir performans gösterdikten sonra ekranlara veda etmeye hazırlanan oyuncu ile ilgili çeşitli gelişmeler yaşandı. Pek çok kişi neler olacağını yakından takip ediyor. Öyle ki dizinin sezon finalinden sonra kendisini göremeyeceğiz. Peki sevilen isim neden ayrılıyor? TRT 1 dizisinde bilinmeyenler tek tek ortaya çıktı. Başrol oyuncusundan gelen açıklama şok edecek.

Gönül Dağı Dilek Neden Yok?

Gönül Dağı Dilek yani Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılma nedeni Sivrihisar'daki yaşamdan sıkılmış olması şeklinde yorumlandı. Kendisinin ayrılığı ile birlikte herkes şok oldu. İzleyiciler bu yüzden ayrılmasına oldukça tepkili. Dolayısıyla kendisi ile ilgili yapılan yorumlar dikkat çekiyor.

Gönül Dağı'na Kim Katılacak?

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk, Cahit Süvarioğlu ve Hazal Çağlar gibi isimlerin oynadığı dizide yeni sezona özel bir ismin diziye dahil olabileceği belirtiliyor. Gönül Dağı'na kimin katılacağı henüz kesin olmasa da yakında karar verilecektir. TRT 1 dizisi, reytinglerdeki başarısına kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor.