Gönül Dağı Oyuncusu Gerçekten de Ayrıldı! Bu Veda Seyircileri Çok Üzdü!

Gönül Dağı Oyuncusu Gerçekten de Ayrıldı! Bu Veda Seyircileri Çok Üzdü!

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde ayrılık haberi geldi. Dolmuşçu Sefer'in ekranlara veda edeceği iddia ediliyordu. Fragmanda da bunu net bir şekilde görmekteydik. Kaza anına dair çeşitli görüntüler paylaşılmıştı. Ancak Ferdi Sancar'ın bu ayrılığı TRT 1 dizisini olumsuz etkileyecek.

Gönül Dağı dizisinde yaşanan ayrılıkla beraber gözler oyuncu kadrosuna doğru  yöneldi. Yeni bölümde diziyi neler bekliyor merak edildi. Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan'ın oynadığı dizide bir süredir ayrılık yaşanmıyordu. Ancak üzücü kaza gerçekleşti ve dizide büyük bir değişim şart oldu.

Sefer Diziden Ayrıldı

Gönül Dağı dizisinin sevilen karakteri Sefer'in artık dizide oynamayacağı öğrenildi. Fragmanda yaşanacak kaza ile ilgili pek çok yorum yapılıyor. Zahide'nin ısrarlarına rağmen Kayseri'ye çalışmak için giden Sefer'i bekleyen kaza seyircileri alt üst etti. Dizinin yeni bölümünde daha ne gibi gelişmelerin meydana geleceğini göreceğiz.

Ferdi Sancar Açıklama Yapmadı

Ferdi Sancar'ın diziye veda ederken seyircilere de aynı şekilde veda etti mi diye sosyal medya hesabına bakıldı. Ancak ünlü oyuncu henüz ayrılık paylaşımı yapmadı. Yakın zamanda ekranlara veda edeceği bir paylaşım yapacaktır. Ünlü ismin diziden erken ayrılması çok üzdü. Farklı bir projede oynaması bekleniyor. Şimdilik kendisi hakkında çok fazla detaya sahip değiliz ancak yakın zamanda bunun gerçekleşmesi muhtemel gözüküyor.