Gönül Dağı Oyuncusu Berk Atan'nın Açıklaması Yüreklere Su Serpti!

Gönül Dağı Oyuncusu Berk Atan'nın Açıklaması Yüreklere Su Serpti!

Berk Atan, katılmış olduğu ödül töreninde ayrılıkla ilgili konuştu. Kendisine sorulan soruları yanıtlayan ünlü isim, TRT 1 Gönül Dağı dizisinde Taner'i canlandırıyor. Peki Berk Atan gerçekten ayrıldı mı? Selin Yağcıoğlu ile birlikte röportaja katılan ünlü oyuncu, verdiği yanıtlarla herkesi şaşırtmayı başardı.

Gönül Dağı dizisinin başarılı oyuncusu, geçtiğimiz günlerde GQ dergisinin Men Of The Year 2021 ödül töreninde yerini almıştı. Ünlü oyuncuya önemli sorular soruldu. TRT 1 dizisindeki son duruma dair çeşitli detaylar da istendi. Ayrıca duygusal ilişkisine dair sorulan bir soru dikkat çekti. Selin Yağcıoğlu ile ayrıldıklarına dair sorulan bir soru üzerine açıklamada bulundu. Oyuncunun ilişkisi bitti sanılıyordu...

Barıştıkları Öğrenildi!

Berk Atan, ilişki içerisinde kavgaların ayrılıkların ve barışmaların olabileceğini söyledi. Şimdilik aralarında bir problem olmadığını da ekledi. Ödül törenindeki kısa röportajda dahi ne kadar mutlu oldukları kameralara yansıdı. Aralarının iyi olması hayranlarını da sevindirdi. Son zamanlarda ortaya atılan ayrılık iddialarına da bu şekilde yanıt vermiş oldu. İlişkisi hakkında şu an için herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı biliniyor.

Çok Mutlular!

İlişkileri oldukça iyi gittiği yüz hallerinden belli olduğu için sosyal medyada bu görüntüler çok fazla konuşuldu. Berk Atan'ı Gönül Dağı dizisiyle tanıyanlar da bu gelişmelerden memnundu. Ünlü oyuncunun Taner karakterine hayat vermesi dizinin reytingleri açısından büyük öneme sahip. Taner ve Dilek'in aşkı izleyicilerin beğenisini kazanıyor. TRT 1'deki diziye devam edeceği de bilinmekte. Henüz diziden ayrılmayı düşünmüyor.