Gönül Dağı Dizisinin Senaryosu Değişiyor mu? Yozgatlılardan Gönül Dağı Yapımcısına Tepki Geldi

Gönül Dağı Dizisinin Senaryosu Değişiyor mu? Yozgatlılardan Gönül Dağı Yapımcısına Tepki Geldi

Gönül Dağı'nın son zamanlardaki reyting performansı çok beğeniliyor. TRT 1'in sevilen yapımına yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizinin hikayesi değişeceğe benziyor. Senaryoda belli başlı değişiklikler yapılabilir. Bunun yanı sıra oyuncunun hayat vereceği karakter de belli oldu. Gönül Dağı'nda kim oynayacak?

TRT 1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin reytingleri tepede yer almaya devam ediyor. Gelişmelere bakacak olursak hikayede belli başlı değişiklikler yapılacak. Reytinglerin yüksek kalması ve hikayenin eskimemesi için değişiklikler ortaya çıkıyor. Diziye yeni bir oyuncu katılacak. Oyuncu kadrosuna dahil olan ismin diziye yön vereceği konuşuldu. Üstelik hangi karakterde oynayacağı da kesinleşti.

Cem Kurtoğlu Gönül Dağı'nda!

Cem Kurtoğlu'nun Gönül Dağı dizisine katıldığı haberi sosyal medyada kısa süre içerisinde yayıldı. Yeni nesil Cem Kurtoğlu'nu tanımayabilir ancak 80 kuşağı ve geçmiştekilerin usta oyuncu hakkında az çok fikir sahibi olduğunu söylemeliyiz. Kendisinin yer aldığı dizi ve filmler günümüzde hala izleniyor. Böyle bir oyuncunun diziye katılması sevindirici gelişme olarak yorumlandı.

Dizideki Rolü Açıklandı

Oyuncunun dizide Elif'in babası olan Yalçın karakterini canlandıracağı öğrenildi. Bu güzel gelişmenin hemen ardından akıllara Elif'e hayat veren Zümre Meğreli geldi. Başarılı oyuncuyla beraber sık sık aynı sahnede yer alacaklar. Yeşilçam'ın usta ismini Gönül Dağı'nda görmek seyircileri sevindirdi.