Gönül Dağı Dizisinin Oyuncu Kadrosu Değişti! Resmî Açıklama Yapıldı

Gönül Dağı Dizisinin Oyuncu Kadrosu Değişti! Resmî Açıklama Yapıldı

Zerrin Sümer Usta oyuncular arasında da yer alan ve her rolü ile de farklı bir kimliğe bürümeyi başaran bundan sonra artık Gönül Dağı dizisinde Dürdane karakterini canlandıracak. Ekranların en çok sevilen dizisi Gönül Dağı için şimdiden nefesler tutuldu.

Uzun süre Savaşçı dizisindeki Akkız karakteri ile tanıdığımız ve dikkatleri üzerine toplayan Zerrin Sümer, 109. bölümü ile birlikte final yapan dizinin sonrasında yeni projesi için seçimini yaptı. Kurban Bayramının ilk günü ekrana gelecek olan Gönül Dağı dizisinde yerini alacak olan Zerrin Sümer daha öncesinde 12 bölüm Sefirin Kızı dizisinde de Feride olarak tanımıştık.

Sanat dünyasının usta isimlerinden olan Zerrin Sümer’in Kurban özel Gönül Dağı dizisinde yerini aldıktan sonra dizinin ikinci sezonunda olup olmayacağı da merak ile beklenen konular arasında.

Zerrin Sümer dizide hangi karaktere hayat verecek?

Zerrin Sümer dizide hangi karaktere hayat verecek? Gönül Dağı dizisinde Zerrin Sümer'in canlandıracağı karakter huzurevinden kaçan “Dürdane” ile hayranlarının karşısına çıkacak. Dürdane’nin Taner, Veysel, Ramazan üçlüsüyle yaşayacağı maceralar da izleyicilerin ilgisini çekeceği de düşünülüyor. Dürdane karakterini anlatmak isteyen usta oyuncu, şunları anlattı:

“Dürdane; istemeden (belli ki bir şekilde ikna edilip bırakılmış, öyle hissettim) huzurevinde kalan ama yüksünmeyen, yaşama sevincini kaybetmemiş, çocuk yaramazlığına sahip sevecen biri. Mutlu olmayı, güzel, rahat bir ortamda şefkatle kucaklanmayı kim istemez… Dürdane’nin repliklerinde de var, mutlu değil, çok sıkıldığını boğulacak gibi hissettiğini söylüyor. Zorunlu olmadıkça hiç kimse evinden uzakta olmayı istemez bence, yeter ki bakıma muhtaç durumda olmasın.”

Zerrin Sümer’in hayat vereceği Dürdane karakteriyle muhteşem bir performans sergileyeceği Gönül Dağı Kurban Bayramının ilk günü 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayında.