Gönül Dağı Dizisinin Hikayesi Değişiyor! TRT'den Tepki Çeken Gönül Dağı Dizisi Kararı

Gönül Dağı Dizisinin Hikayesi Değişiyor! TRT'den Tepki Çeken Gönül Dağı Dizisi Kararı

Gönül Dağı'ndaki ayrılık iddiaları büyük sarsıntıya yol açmıştı. Şimdi ise Ramazan ve Asuman ayrılığıyla beraber Asya'nın devreye girdiğini görüyoruz. Mezarcı İlyas'ın çabalarıyla Ramazan ve Asya tekrar bir araya mı gelecek? TRT 1 dizisindeki bu olay izleyicilerin canını biraz sıkabilir.

Gönül Dağı dizisi yeni bölümünde Ramazan ve Asuman ayrılığı iyice hissediliyor. Dizideki aşkın sona ermesi izleyicileri üzdü. Taner ve Dilek'ten sonra birbirine en çok yakıştırılan çiftler arasındaydı. Hal böyle olunca TRT 1 dizisinde dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. İlk olarak Mezarcı İlyas'ın Ramazan ile Asya'nın arasını yapmak istemesi diziye damgasını vuracak.

Asuman'la Barışacak mı?

Ramazan'ın Asuman'la barışması ne yazık ki beklenmiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı da incelendiğinde böyle bir olayın ihtimali gittikçe düşmekte. Ancak Asya ile Ramazan arasındaki yakınlaşma git gide göze batmaya başladı. Sosyal medya bu konuda büyük bir tepki gösteriyor. Senaristlerin yaptığı hareketin çok saçma olduğunu vurguluyorlar.

Dizi Hikayesi Değişiyor

Gönül Dağı'ndaki hikayenin bir anda değiştiği görüldü. Bu nedenle diziyi izleyenler de biliyor ki Ramazan ve Asya birlikte olursa reytinglerde düşüş yaşanabilir. İzleyiciler, görmek istemedikleri senaryolar karşısında diziyi izlemeye bırakır mı göreceğiz. Ayrıca TRT 1 dizisindeki son durum gözler önüne serildi. Şimdilik büyük bekleyiş devam ediyor.