Gönül Dağı Dizisinin Gizlenen Sırrı Ortaya Çıktı! TRT Açıklama Yaptı

Gönül Dağı Dizisinin Gizlenen Sırrı Ortaya Çıktı! TRT Açıklama Yaptı

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi birinci olmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi tüm kategorilerde birinci olmayı başardı. Yayınlandığı günden bu yana birincilik elde eden Gönül Dağı dizisi 2. sezonunda da zirvede yer aldı.

Eğlenceli konusu ve usta oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Gönül Dağı dizisi ekran başındaki izleyicilere güzel dakikalar yaşatmayı devam ediyor. 23 Ekim Cumartesi akşamı 37. bölümü ile ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi tüm kategorilerde birinci olarak rakiplerini geride bırakmayı başardı. Bunun dışında ikinci sezonunda çok iyi reytingler yakalayan dizinin birincilik elde etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Gönül Dağı dizisi yine zirveye yerleşti

Köprü Film/Ferhat Eşsiz'in yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı dizisinin yönetmenliğini ise Yahya Samancı yapıyor. Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme aldı ekranların en çok sevilen Gönül Dağı dizisi 38. bölümü ile birlikte ekranlara gelecek. 30 Ekim Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkacak olan Gönül Dağı dizisi şimdiden yeni bölümüyle merak söz konusu oldu. Ayrıca dizinin 38. yeni bölüm fragmanı da en çok izlenen kategoriler de yer aldı.

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisi Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi ve Nuri Gökaşan gibi başarılı oyuncuları da kadroda bulunduruyor. Anadolu masalını ekranlara getiren Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı ile de büyük yankı uyandırdı. Anadolu çocuklarının hayallerini gerçekleştirmek için tüm engelleri aştığı sahneleri ekranlara getiren dizi, 3 kuzenin yaşam mücadelesinde izleyiciyle buluşturuyor.