Gönül Dağı Dizisinin Doktor Kenan'ı Sivrihisar'a Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Gönül Dağı'ndan Ayrılıyor

Gönül Dağı Dizisinin Doktor Kenan'ı Sivrihisar'a Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Gönül Dağı'ndan Ayrılıyor

Gönül Dağı, TRT 1 ekranlarına yeni bölümü ile geliyor. Dizinin son bölümü çok konuşulacak. Çünkü Doktor Kenan büyük sırrı ortaya çıkarıyor. Döndü, Veysel ve Muammer'in öğrendiği gerçek karşısında seyirciler de gözyaşlarına boğuldu. Serkan Kuru, yeni bölümün yıldızı oldu! Dizide yaşanan gelişmeleri aktarıyoruz.

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Doktor Kenan'ın sağ olarak kurtulmasından sonra yeni gelişmeler yaşanacak. Pek çok kişinin merak ettiği soru Kenan'ın ailesinin kim olduğuydu. Ortaya çıkan gerçekler herkesi şaşırtacak. Kenan, ailesini bulduktan sonra gözyaşlarına hakim olamayacak. Gönül Dağı'nın yeni bölümünde neler oldu?

Döndü Annesi Çıktı!

Döndü'nün annesi olduğu öğrenilince Doktor Kenan ve Döndü birbirine sarıldı. Veysel ile kardeş oldukları ortaya çıktı. Yıllar sonra evine geri dönen Doktor Kenan, seyircilerin şaşkın bakışları arasında ailesine kavuşacak. Babası ise kendisine oğlum diye hitap etti. Duygu selinin yaşandığı bu sahnelerde daha ne gibi gelişmelerin olacağı merak ediliyor.

Doktor Kenan Yuvasına Döndü!

Ailesini bulmak için yıllar sonra geri dönen Doktor Kenan, küçüklükten beridir ailesini görmüyordu. Diziye sonradan katılan Serkan Kuru, Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları arasında gösteriliyor. TRT 1 dizisindeki bu gelişmeler Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ı biraz arka planda bıraktı. Ancak dizinin yeni bölümlerinde bu durum dengelenecektir. Şimdilik dizide büyük bir hüznün hakim olduğunu belirtelim.