Gönül Dağı Dizisinin Başrol Oyuncusu İkinci Sezona Dair Tüm Detayları Paylaştı

Gönül Dağı Dizisinin Başrol Oyuncusu İkinci Sezona Dair Tüm Detayları Paylaştı

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Sezon arasına giren Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda ne olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunan Gönül Dağı dizisine dair tüm detaylar ortaya çıktı. Sezon arasına giren dizinin yeni sezon detayları da belli oldu. Milyonlarca kişinin gönlünde taht kuran Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları olan Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın yansıttığı enerji de reytinglerde bir o kadar etkili oldu.

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda neler yaşanacak?

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda neler yaşanacak? Konusu ve oyuncu kadrosu ile ön plana çıkan Gönül Dağı dizisinin yeni sezonundan ne olacağı kemik izleyici kitlesi tarafından merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümleri cumartesi akşamları ekranlara gelecek.

Her cumartesi akşamı reyting rekorları kıran dizi, Eylül ayında yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin Kurban Bayramı’nda ekranlara gelen bölümü de izleyici tarafından çok sevildi. Taner karakteri ile çok sevilen Berk Atan dizinin ikinci sezonu hakkında konuştu.

Dizinin Taner’i ikinci sezona dair detayları paylaştı

Dizinin Taner’i ikinci sezona dair detayları paylaştı. Taner karakterini başarılı bir şekilde canlandıran Berk Atan dizi hakkında birtakım tüyolar verdi. Çeşme’de sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile görüntülenen Berk Atan çok iyi çıkış yakaladıklarını ve bu sonuçları ikinci sezonda da beklediklerini söyledi.

Ağustos ayının ikinci haftasında set çalışmalarının devam edeceğini belirten yetenekli oyuncu, Eylül ayında dizinin ilk bölümünün ekranlara geleceğini söyledi.

Bu açıklamanın ardından dizi severler merakla ikinci sezonun fragmanının yayınlanmasını bekliyor. Kurban Bayramı’nda yayınlanan bölümünde dizi yine reyting rekorları kırmayı başardı. Berk Atan bu başarının ikinci sezonda da devam edeceğini belirtti.