Gönül Dağı Dizisini Yapımcı Bitiriyor! Gönül Dizisine İzleyiciden Büyük Tepki..

Gönül Dağı Dizisini Yapımcı Bitiriyor! Gönül Dizisine İzleyiciden Büyük Tepki..

Buse Orcan, Gönül Dağı dizisinde güzel bir performans sergiledi. İzleyiciler de oyuncuyu beğendi ancak dizinin senaristine tepki göstermeyi ihmal etmediler. TRT 1'de ekrana gelen dizide ne gibi gelişmeler yaşandı? Gönül Dağı dizisinde neler yaşanıyor? Sosyal medyada gündem olan diziye dair son paylaşımlar...

TRT 1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisi, severek takip ediliyor. Ancak ne var ki Gönül Dağı dizisindeki bazı sıkıntılar gündeme gelmekte. Özellikle de dizinin senaryosu izleyicilerin dikkatini çekti. Son zamanlarda aşk ve ayrılığa dair çeşitli gelişmelerin yaşanması izleyenleri isyan ettirdi. Buse Orcan'ın diziye katılarak Asya karakterine hayat vermesi sonrasında da sosyal medyada bazı eleştirel yorumlar yapıldı. Oyuncunun performansı beğenildi ancak senaristlere bazı göndermelerde bulunuldu.

Dizinin Hikayesi Çok Eleştirildi

Gönül Dağı'nda ayrılık ve aşk konulu senaryonun çok daha sık gerçekleşmesi bazılarının moralini bozdu. Çünkü komedi ve heyecanın doruk noktasına ulaşan bazı sahneler daha da etkileyiciydi. Hal böyle olunca izleyiciler şimdi yaşanan aşk temalı sahnelere çok fazla anlam yükleyemiyor.

Buse Orcan Çok Beğenildi

Asya karakteriyle ekrana gelen Buse Orcan, başarılı performansıyla dikkat çekti. Ramazan karakteriyle ilişki kurarak Asuman'la önemli bir rekabete gireceği belli oluyor. TRT 1 dizisindeki reytingler yüzleri güldürmeye devam edecek. Dizi, zirvedeki yerini korumak için düzenli olarak oyuncu transferi yapıyor.