Gönül Dağı Dizisine Yeni Kuma Geldi! Gönül Dağı Dizisi Karıştı..

Gönül Dağı Dizisine Yeni Kuma Geldi! Gönül Dağı Dizisi Karıştı..

Gönül Dağı dizisine yeni katılan Buse Orcan'ın kim olduğu merak ediliyor. Güzel oyuncunun hayatına ilişkin bilgiler vereceğiz. Üstelik Asya karakterini canlandırarak diziye nasıl bir giriş yapacağı da sorulmakta.

TRT 1'in dizisinde büyük gelişmeler yaşanacak. Genç ve güzel oyuncu hakkındaki en güncel bilgileri paylaştık.

Buse Orcan, Gönül Dağı'nın en genç oyuncularından biri olarak diziye katılacak. Yakın zamanda ekranlara dahil olacak oyuncuyla ilgili pek çok şey merak ediliyor. Buse Orcan kimdir? TRT 1 dizisinin yeni oyuncusu hakkında izleyicilerin soruları bitmek bilmiyor. Onları bilgilendirmek amacıyla kim olduğunu açıklayacağız.

Buse Orcan Kimdir?

Buse Orcan, Best Model of Turkey 2.'liği bulunuyor. 2018'de katıldığı yarışmada derece elde etti ve adından söz ettirdi. Daha sonra modellik de yapan ünlü isim, kariyerine oyunculukla devam etmek istiyor. Bu yüzden Gönül Dağı dizisine katıldı. Fiziği ve güzelliği ile dikkat çeken ismin yalnızca 19 yaşında olduğunu belirtelim. Dolayısıyla hem genç hem de tecrübe edinmeye müsait bir isim.

Asya'yı Canlandıracak

Asya karakteri, Ramazan ile tesadüfen tanışacak. Böylelikle ikili arasında nasıl bir ilişki yaşanacağını göreceğiz. Pek çok kişi iki ismin iyi anlaşacağını söylüyor. Ancak dizi içerisinde hikayenin nasıl yazıldığını bilmiyoruz. Gönül Dağı'nın yeni bölümünde Buse Orcan'ın performansını da izleme fırsatı elde edeceğiz. Başarılı isim hakkında merak edilenleri açıkladık. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizide oyuncunun ilk izlenimi ortaya çıkacak.