Gönül Dağı Dizisine Ünlü Oyuncu Katıldı! Gönül Dağı Dizisine Yozgatlılardan Çağrı..

Gönül Dağı Dizisine Ünlü Oyuncu Katıldı! Gönül Dağı Dizisine Yozgatlılardan Çağrı..

Gönül Dağı, yeni sezonda oyuncu transferlerine devam ediyor. Bu sefer diziye 4 oyuncu birden katıldı. Mezarcı İlyas karakterine eşlik edecek oyuncular kesinleşti. Dizide aileyi canlandıracak isimler merak ediliyor.

TRT 1 dizisindeki son durum sizlerle paylaşılacak. İşte dizideki yeni oyuncu transferi...

Gönül Dağı dizisine uzun zamandır katılması beklenen oyuncunun karakteri belli oldu. Mezarcı İlyas karakteri ile diziye dahil olacak oyuncu, izleyicileri heyecanlandırdı. Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosunda yenilenmeye gidiyor. TRT 1 dizisindeki isimler dikkatleri üzerine çekti. Artık yalnızca Dilek ve Taner arasındaki ilişkiyi seyretmeyeceğiz. Tüm bunların yanı sıra karakterler de açıklandı. Diziye dahil olan oyuncular hakkındaki bilgiler merak edildi.

Gönül Dağı'na Kimler Katıldı?

Mezarcı İlyas karakterini Halil İbrahim Kalaycıoğlu'nun canlandıracağı öğrenildi. Başarılı oyuncu, artık Gönül Dağı dizisinde oynayacak. Bunun yanı sıra oğullarını ise Cemil Şahin ve Ufkum Kalaoğlu canlandıracak. Son olarak kızını ise Buse Orcan'ın canlandıracağı öğrenildi. Dizideki gelişmeler sürerken bir yandan da oyuncuların diziye ne zaman katılacağı merak edildi.

Gönül Dağı'nda Ayrılık Olacak mı?

Dilek karakterinin diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Yeni oyuncuların katılması ile Taner ve Dilek aşkının sona erme ihtimali izleyicileri korkuttu. Ancak şu an için somut bir gelişme yaşanmış değil. Önümüzdeki günlerde dizideki gelişmelere daha fazla sahip olacağız. TRT 1'de yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı da herkesi heyecanlandırdı. Başrol karakterleri arasındaki sorunun çözüme kavuşması bekleniyor.