Gönül Dağı Dizisine Herkesin İstediği Oyuncu Transfer Oluyor..

Gönül Dağı Dizisine Herkesin İstediği Oyuncu Transfer Oluyor..

Gönül Dağı'nın yeni bölümü bekleniyordu ancak yayınlanmayacak. Yayın tarihinde değişiklik kararı alındı. Peki Gönül Dağı ne zaman ekrana gelecek? Dizinin yeni bölümü yayınlanırken ünlü ismin oyuncu kadrosuna dahil olduğu belirtildi. TRT 1'deki Gönül Dağı dizisine kim katıldı? İşte detaylarıyla dizinin akıbeti...

Gönül Dağı dizisi, oldukça yoğun bir tempoda çekiliyor. Dizinin ekrana geldiği günden bu yana daima yeni haberlerle seyircilerin dikkatini çektiği belirtiliyor. Dizinin yeni bölümü heyecanla beklenirken bazı gelişmeler yaşandı. TRT 1 dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Yeni bölüm için bir süre daha bekleyeceğiz. Üstelik diziye yeni bir isim daha katılıyor. Konuk oyuncu sıfatında katılacak ünlü isim kim? Müzik dünyasının yakından tanıdığı sanatçı Gönül Dağı'nda oynayacak.

Gönül Dağı 20 Kasım'a Ertelendi!

Yayın değişikliği nedeniyle gündeme gelen Gönül Dağı, 13 Kasım yerine 20 Kasım'da yeni bölümünü yayınlayacak. Türkiye ile Cebelitarık arasındaki maç TRT 1 ekranlarında yayınlanmıştı. Milli maçtan ötürü bir haftalık ara verildi. Üstelik dizi için yeni bir isimle anlaşma sağlandı ve artık oyuncu kadrosu daha da zengin hale geldi.

İzzet Altınmeşe Konuk Oyuncu Oldu!

Dizinin yeni konuk oyuncusu İzzet Altınmeşe oldu. Sevilen diziye düzenli olarak oyuncular katılıyor. Tam da bu nedenle İzzet Altınmeşe'nin diziye transfer edilmesi heyecanla karşılandı. Önümüzdeki hafta dizide neler yaşanacağını hep birlikte izliyor olacağız.