Gönül Dağı Dizisine Arka Sokaklar Dizisinden Transfer Oldu! Yozgatlılar Gönül Dağ Dizisinde Oynamasını İstedi!

Gönül Dağı Dizisine Arka Sokaklar Dizisinden Transfer Oldu! Yozgatlılar Gönül Dağ Dizisinde Oynamasını İstedi!

Gönül Dağı dizisine katılan ünlü oyuncu şaşırttı. Daha önce Kod Adı K.O.Z: Maskeler Düşüyor dizisinde de oynayan isim TRT 1 dizisinde yerini aldı. Peki hangi oyuncu Gönül Dağı'na katılıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canlandıran isim adından söz ettirecek. İşte TRT 1 Gönül Dağı'na katılan usta oyuncu...

2015 yılında çıkan filmler arasında yer alan Kod Adı K.O.Z: Maskeler Düşüyor'da ünlü isimle yer almıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandıran ünlü oyuncu Cem Kurtoğlu'nun yeni dizisi açıklandı. Başarılı isim TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisine transfer oldu. Diziyle ilgili pek çok kişi oyuncunun hangi karakteri canlandıracağını soruyor. Çünkü yılların bilgi birikimine sahip olan usta isim, dizide hayat vereceği karakter ile adından söz ettirecek.

Gönül Dağı'nda Yalçın'ı Oynayacak!

Oyuncunun Gönül Dağı dizisinde Yalçın karakterini oynayacağı kesinleşti. Bir süredir ne zaman diziye katılacağı konuşuluyordu. Kendisinin daha önce Arka Sokaklar ve Kurşun dizilerinde de rol aldığını bilmekteyiz. Engin Altan'ın ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerinde oynadığı dizide farkını ortaya koymuştu.

Gönül Dağı Fragmanı Yayınlandı

Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Elif'in babası olarak göreceğimiz Yalçın'ın Taner ve Dilek'e karşı tavırlarını da seyredeceğiz. İkili henüz yeni evlendi ancak çeşitli olaylar peşini bırakmıyor. Dizinin yeni bölümü seyircilerin merak ettiği pek çok sorunun yanıt bulmasını sağlayacak.