Gönül Dağı Dizisinden Veysel Ayrılıyor mu? Açıklama TRT'den Geldi

Gönül Dağı Dizisinden Veysel Ayrılıyor mu? Açıklama TRT'den Geldi

Gönül Dağı dizisi yeni bölümünde yaşananlar seyircileri şok etmeye yetti. 44. bölümde Veysel adeta nefret püskürdü. Bunu gören Doktor Kenan müdahale etmek istese de başarılı olamadı. Ailesinin kendisini dışladığını söyledi ve Kenan'ın kalbini kıracak sözler sarf etti. TRT 1'deki dizide neler oluyor?

Gönül Dağı dizisi 44. bölüm fragmanı ekrana geldi. TRT 1'de yayınlanan dizide Doktor Kenan ve Veysel arasındaki gelişmeler diziye damgasını vuracak. Yeni bölümde ailesinden yeteri kadar ilgi görmediğini belirten Veysel'in isyanlarına tanıklık edeceksiniz. Üstelik aileye yeni katılan Doktor Kenan ile de tartışacaklar. Farklı bir ailede büyüdüğü için olaydan yabancı kalan Kenan, Veysel ile konuşmasında daha çok uzlaşmacı tavır sergileyecek. Ancak Veysel'in dayanacak gücü kalmadı. Anne ve babasının kendisine yaşattıklarını unutamıyor.

Hıncını Kenan'dan Çıkaracak!

İkili tartışırken bir anda kırıcı cümleler kullanmaya başlayan Veysel, Kenan'ın hiçbir şeyden haberdar olmadığını söyler. Farklı ailede büyüdüğü için kendi ailesiyle olan biteni bilmediğini ima etti. Ancak Kenan her şeye  rağmen Veysel'i sakinleştirici cümleler kullanmayı sürdürüyor. Ailesinin onu sevdiğini ve annesinin babasının Veysel'e kötü davranmadığını iddia ediyor.

Veysel Dışlanmaktan Sıkıldı

Ailesinin küçüklüğünden bu yana kendisini dışlaması Veysel'i olumsuz etkiledi. Haliyle bu durum gözler önüne serilecek. Artık hiçbir şekilde sabrı kalmadığından ötürü ailesiyle olan iletişimini kesebilir. Kenan, her ne kadar sakinleştirmeyi amaçlasa da pek başarılı olamayacak gibi duruyor.