Gönül Dağı Dizisinden Sevilen Oyuncu Sefer Ayrıldı! İzleyiciden TRT'ye Tepki Geldi..

Gönül Dağı Dizisinden Sevilen Oyuncu Sefer Ayrıldı! İzleyiciden TRT'ye Tepki Geldi..

Gönül Dağı bu sefer izleyicileri üzebilir. Sevilen oyuncu Ferdi Sancar diziye veda mı ediyor? Sefer karakteri çok seviliyordu ancak artık dizide oynamayabilir. TRT 1 dizisinde yaşanan bu gelişme büyük şok etkisi yarattı. Peki oyuncu kaçıncı bölümde diziden ayrılacak? Zahide'nin tepkisi olay oldu...

Gönül Dağı dizisinde şaşırtıcı anlar yaşanıyor. Dilek'in diziden ayrılması beklenirken sürpriz şekilde evlilik düşünmeye başlamıştı. Her şey yoluna giriyor diye düşünüyorduk ancak ekranlara veda edecek ismin çok daha farklı biri olduğu ortaya çıktı. Sefer diziden ayrılıyor mu? Ferdi Sancar'ın hayat verdiği karakteri yeni bölümde büyük olaylar bekliyor. Başının belaya girmesi tüm gelişmeleri değiştirebilir. TRT 1 dizisinde neler yaşanacak merak ediliyor.

Gönül Dağı'ndan Kimler Ayrılacak?

Gönül Dağı dizisinden Sefer'in ayrılması bekleniyor. Zahide'nin yeni bölümde çok kahrolacağı bazı olaylar meydana gelebilir. Sefer, kendisini bir anda içerisinde bulunduğu büyük tehlikeden nasıl kurtaracak? Başrollerde oynayan Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk'ün performansı neticesinde dizi her hafta birinci oluyor. Rakiplerine fark atmayı başaran Gönül Dağı, dizide yaşanan son olaylarla iyice gündeme geldi. Kritik bir ayrılık söz konusu olabilir.

Ferdi Sancar Açıklama Yaptı mı?

Ferdi Sancar'dan konuyla ilgili ayrılık açıklaması gelmedi. Kendisi dizide oynamaya devam ediyor ancak gelecek bölümlerde ne gibi gelişmeler yaşanacak kimselere ser verip sır vermedi. Başarılı oyuncu dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Sefer'e hayat veriyor.