Gönül Dağı Dizisinden Sefer İçin Ayrılık Vakti Geldi! Gönül Dağ Yapımcısıından Oyuncu Kıyımı Başladı

Gönül Dağı Dizisinden Sefer İçin Ayrılık Vakti Geldi! Gönül Dağ Yapımcısıından Oyuncu Kıyımı Başladı

Gönül Dağı'nın yeni bölümü ilgiyle takip ediliyor. Fragmana bakacak olursak Sefer'i çok kötü bir ayrılık beklemekte. Ferdi Sancar TRT 1 dizisinden ayrılacak mı? Zahide ve Feride'nin ilişkisi sona erecek gibi duruyor. Peki yeni bölümde neler yaşandı? İşte Gönül Dağı dizisindeki ayrılığa dair detaylar...

Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanı büyük dikkat çekmişti. Dizide öyle bir gelişme yaşandı ki izleyiciler buna inanmak istemedi. Görünen o ki Sefer'in diziden ayrılma vakti geldi. Çünkü minibüsü sürdüğü esnada yokuş aşağı hiçbir şey yapamayacak hale geldi. Aracın bozulması kendisini de tehlikeye atacak. Ferdi Sancar'ın diziden ayrılması seyircileri fazlasıyla üzecek. Peki başarılı isim gerçekten diziye veda mı ediyor?

Ferdi Sancar Diziden Ayrılacak mı?

Ferdi Sancar, TRT 1 Gönül Dağı'nda Sefer karakteri ile tanındı. Eğlenceli komik ve neşeli olması nedeniyle çok sevildi. Dizinin adeta enleri arasında gösteriliyor. Dolayısıyla kendisinin gitmesi büyük bir boşluk yaratacaktır. Başrol oyuncularının yanı sıra yan karakterlerin de diziyi sırtladığını söyleyebiliriz. Çünkü sürekli olarak Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın ekranda gösterilmediğini biliyoruz.

Sefer'in Yerine Kim Gelecek?

Eğer Sefer ayrılığı gerçekleşir ise kendisinin yerine hangi oyuncu gelecek göreceğiz. Bu boşluğun bir şekilde yeni oyuncu ile doldurulması gerek. Ayrıca çok sevdiği Zahide'nin de babasını gurbette kaybetmesi detayı ve Sefer'in bu şekilde ölmesi travmatik bir olay olarak hafızalarda kalacak. Sefer ve Zahide'nin ayrılmasıyla beraber daha ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz.