Gönül Dağı Dizisinden Ramazan Ayrılıyor! Ramazan Sivrihisarı Terk etti

Gönül Dağı Dizisinden Ramazan Ayrılıyor! Ramazan Sivrihisarı Terk etti

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda Ramazan ayrılığı yaşanacak. Asuman'ın babası yatalak olunca Ramazan ile olan ilişkisi sona erecek. Büyük bir aşkın sonuna gelindi. Peki Ramazan köyden ayrılacak mı? İşte Gönül Dağı'nın yeni bölümünde yaşanması muhtemel olaylar...

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde büyük bir aşk noktalanacak. İkili arasında güzel gelişmeler yaşanırken bir anda olaya Asuman'ın babası dahil olmuştu. Ancak geçirdiği sağlık sorunları sonrasında başına gelenler herkesi şok etti. Asuman ve Ramazan ayrılığı yaşanacak mı? İkili arasındaki gelişmeler gözler önüne serildi.

Babası Felç Kaldı!

Kalp krizi geçirdiği düşünülen babası, apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Felç kalan babası için evde duran Asuman'ın bu gelişme sonrasında Ramazan ile kaçamayacağı anlaşıldı. Hal böyle iken dizide ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor göreceğiz. Ramazan ise büyük pişmanlık yaşıyor. Artık Asuman'ın kendisini istemeyeceğini bile düşünüyor. Asuman bu konuda nasıl bir karar verecek göreceğiz.

Ramazan Köyden Ayrılacak mı?

Ramazan'ın köyden ayrılarak yaşantısına veda edeceği de gelen iddialar arasında. Pek çok kişi artık Ramazan için yolun sonu diyerek diziden ayrılacağını düşünmekte. Peki Ramazan nasıl bir karar verecek? Milyonların takip ettiği Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Pek çok kişi heyecanlı şekilde diziyi takip ediyor.