Gönül Dağı Dizisinden O İsim Ayrılma Kararı Aldı! Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Oyuncu Belli Oldu

Gönül Dağı Dizisinden O İsim Ayrılma Kararı Aldı! Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Oyuncu Belli Oldu

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda ayrılık rüzgarları esiyor. Hikayedeki önemli değişiklikler beraberinde üzücü vedaları da getirecek. Peki diziden kim ayrılıyor? Başrolde gördüğümüz bir oyuncunun ayrılması beklenmekte. Ayrıca Doktor Kenan'ın da bu ayrılıkta payı olabilir. İşte diziye veda edeceği tahmin edilen isimler...

Gönül Dağı dizisine son haftalarda önemli isimler katıldı. Fakat bu sefer ayrılıkların yaşanacağı iddia ediliyor. Çünkü dizideki hikaye değişikliği bazı oyuncuları ekranlara kazandıracakken bazılarının ayrılmasına neden olacak. TRT 1'deki dizi için önemli adımlar atıldı. Peki dizide neler yaşanıyor? Hangi oyuncular Gönül Dağı dizisine veda edecek? Çeşitli olaylar gösteriyor ki Doktor Kenan bazı isimlerin ayrılığına mani olabilir. Senaryonun nasıl şekilleneceğini konuşacağız.

Doktor Kenan Ağlattı

Doktor Kenan'ın diziden ayrılması beklenmiyor ancak kendisinin geçtiğimiz bölümlerdeki sahneleri seyircileri duygulandırmıştı. Haliyle dizide bir süre daha kalması beklenmekte. Ancak Cemile ve Veysel için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Kenan'ın bir şekilde ikilinin ayrılığına sebep olacağı belirtildi. Veysel'in bir süredir bitirmek istediği zaten biliniyor. Ancak şimdi bir anda bu olay yaşanır ise her iki taraf da kendini çok kötü hisseder. Ayrıca diziye de kötü yansıyacaktır. Seyirciler böyle bir sonu beklemiyor. Çünkü başrol karakterleri kadar olmasa da her iki karakterin yeri ayrıydı.

Oyuncu Ayrılacak mı?

Cemile ve Veysel karakterlerine hayat veren oyuncuların ayrılması şimdilik beklentiler dahilinde değil. Fakat birkaç hafta içerisinde olayların şiddetine bağı olarak bir karar verilecektir. TRT 1'deki Gönül Dağı'nda gözler yine Dilek ile Taner'in üzerinde olacak.