Gönül Dağı Dizisinden İki Oyuncu Daha Ayrıldı! Gönül Dağı Dizisinde 6.9 Şiddetinde Deprem..

Gönül Dağı Dizisinden İki Oyuncu Daha Ayrıldı! Gönül Dağı Dizisinde 6.9 Şiddetinde Deprem..

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda izleyicileri bekleyen çeşitli gelişmeler belli oldu. Peki ya diziden hangi oyuncular ayrılacak? Gündeme bomba gibi düşen final gelişmesinin yanı sıra oyuncu kadrosunda da bazı değişiklikler yapıldı. İşte diziden ayrılması beklenen isimlerle beraber yeni sezonda yaşanacaklar...

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü çok konuşulacak. Dizinin sezon finali yapmasına az bir zaman kaldı. Öyle ki gelecek sezon planları şimdiden yapılıyor. Hal böyle olunca sevilen yapımdan kimlerin ayrılacağı da hemen hemen belli oldu diyebiliriz. TRT 1 dizisi ile ilgili merak edilenler yanıt buluyor. Peki ya diziden hangi oyuncu ayrılacak? Gündeme bomba gibi düşen gelişmelerin yanı sıra yeni sezon planlarını açıklayacağız.

Dizide İki Oyuncu Gidiyor!

Gülsim Ali İlhan'ın hali hazırda diziden ayrılması bekleniyordu. Dilek karakterinin sezon finali ile gitmesi muhtemel gözüküyor. Ancak diğer oyuncu uzun zamandır merak ediliyor. Çünkü TRT 1 dizisine damgasını vuran sayılı isim var. Hangi oyuncunun gideceği her geçen gün daha fazla soruluyor.

Dolmuşçu Sefer Veda Edecek!

Ferdi Sancar'ın hayat verdiği Dolmuşçu Sefer karakteri de diziden ayrılacaklar arasında katılıyor. Başarılı oyuncunun ekranlara veda edeceği ve dizideki yolculuğunu tamamlayacağı öğrenildi. Ancak bu sezon değil önümüzdeki sezonun ilk bölümlerinde gidebilir. Zahide ile olan aşkı da sona erecek. Hastalığı nedeniyle Sefer'in ölmesi beklenmekte.