Gönül Dağı Dizisinden Hayranlarına Müjdeli Haber Geldi! Seyirci İstedi Senarist Yaptı!

Gönül Dağı Dizisinden Hayranlarına Müjdeli Haber Geldi! Seyirci İstedi Senarist Yaptı!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi ikinci sezonunda ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Dizinin Türkiye ve Cebelitarık maçından dolayı ekranlara gelmediği ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

Türkiye'de Cebelitarık arasında oynanan Dünya kupası eleme müsabakasından dolayı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü ekranlara gelmedi. Bunun ardından TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın 40. bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde dizinin bir hafta ara verdikten hemen sonra 20 Kasım Cumartesi günü tekrardan izleyici karşısına çıkacağı açıklandı.

Gönül Dağı dizisi yine bir numara oldu!

Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan ikilisinin başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 40. bölüm fragmanı ise yayınlandı. Dizi severler Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanı izlerken bir hayli mutlu oldu. Alınan bilgiler neticesinde geçen sezonda bu sezon gibi cumartesi rekabetinde 1 numara olan Gönül Dağı dizisi heyecanlı sahneleri ekranlara getirmeyi devam ediyor. Çok iyi reytingler alarak kendini kanıtlayan Gönül Dağı dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Teşkilat, Camdaki Kız ve Kuruluş Osman gibi dizilere karşı rekabet eden Gönül Dağı dizisi bu sezon 2 haneli reyting oranlarında da çok iyi sonuçlar alarak yoluna devam etti. Alınan bilgiler neticesinde Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Taner ve Dilek kavuşması izleniyor. Gönül Dağı dizisinin senaristleri bu zamana kadar iki karakterin ayrılığı üzerine birçok sahne yazarak izleyicileri de üzdü. Bunca zaman gönül kırıklığına uğrayan izleyiciler Gönül Dağı dizisinin 40. bölümünde Taner ve Dilek aşkına şahit olacak. Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Taner ve Direk arasındaki evlilik heyecanı izleyiciler tarafından tam not aldı. Gönül Dağı dizisi 20 Kasım Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında 40. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.