Gönül Dağı Dizisinden Final Öncesi Reyting Rekoru! Reyting Sonuçları İnanılır Gibi Değil!

Gönül Dağı Dizisinden Final Öncesi Reyting Rekoru! Reyting Sonuçları İnanılır Gibi Değil!

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin reyting sonuçları izleyiciyi mutlu etti. Dizinin sezon finali yapmasına az bir zaman kala sıralamalarda rakiplerine fark attığı görülüyor. Gönül Dağı reytinglerde kaçıncı oldu? İşte Gönül Dağı sezon finali tarihi.

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü yayınlandı. Yeni bölüm o kadar keyifli geçti ki sezon finalinden önceki bölümler çok izleniyor. İzleyicilerin acaba nasıl biteceği diye düşündüğü Gönül Dağı'nın reytingleri de çok sevildi. Oyuncu kadrosuyla ilgili zaman zaman çeşitli haberler çıksa da dizi her şeye rağmen yayın hayatını başarıyla sürdürüyor.

Reytinglerde Yine Birinci Oldu!

Gönül Dağı dizisi, istikrarlı bir şekilde reytinglerde birinci olmaya devam ediyor. Rakiplerine fark atarak varlığını bir kez daha kanıtlamış oldu. Üstelik senaryosu ile de hem güldürüyor hem de romantizm dolu anlar yaşatıyor. Başrol oyuncularının bu başarıda büyük payı var. 

Sosyal Medyada Paylaşıldı

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı'nın bu başarısı izleyen izlemeyen herkes tarafından takdir ediliyor .Çünkü genellikle pek çok dizi bir zaman sonra reyting kaybına uğrayarak ortalama sıralamalarda yer alıyor. Ancak Gönül Dağı dizisinde işler öyle ilerlemedi. Oyuncu kadrosunda bulunan Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Utku Ateş, Semih Ertürk, Feyza Işık'ın diziye katkısı şüphesiz çok fazla. Oyuncular eğlenceli anların yaşanmasını sağlıyor.

Gönül Dağı Finali Ne Zaman?

Gönül Dağı dizisinin finali 30. bölümde yayınlanacak. Böylelikle sevilen diziyle ilgili önemli anlara imza atılacak. Dizinin nasıl bir sezon finali yapacağı merak ediliyor. Sonuç itibariyle yüksek izlenmelere sahip olduğundan yayından kaldırılması beklenmemekte. Gönül Dağı dizisi final tarihiyle ilgili 29 Mayıs Cumartesi günü gösterildi. Dizinin bu tarihte sezon finali yapması bekleniyor.

Yeni Sezonda Diziden Kimler Ayrılacak?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda diziden hangi oyuncuların ayrılacağı henüz belli olmadı. Belki de oyuncu kadrosu aynı şekilde devam edecektir. Ancak renklilik olması açısından diziye yeni isimler katılabilir. Senaryonun gerektirdiği şekilde hareket edilecek. Dizinin çekim yerinde de henüz bir değişiklik planı yapılmıyor. Bir zamanlar Yozgat'ta çekileceği söyleniyordu fakat uygulamaya geçilmedi.