Gönül Dağı Dizisinden Dilek AyrılIyor! TRT'den Gönül Dağı Açıklaması Geldi

Gönül Dağı Dizisinden Dilek AyrılIyor! TRT'den Gönül Dağı Açıklaması Geldi

Gönül Dağı dizisinin 39. bölümü yayınlanacak. Yeni bölüm fragmanında Dilek ve Taner için her şey çok geç. İkilinin arasındaki aşk bitmek üzere. Peki TRT 1 dizisinde ayrılık mı var? Hangi oyuncu diziden ayrılacak? Taner ile Dilek'in aşkı sona erince dizi nasıl devam edecek merak ediliyor.

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, 39. bölümüyle beraber izleyicileri ağlatacak. Dilek karakterinin kasabadan ayrılma kararı Taner'i oldukça üzdü. Çok sevdiği Dilek ile büyük hayallere sahipti. Onunla evlenmeyi planlıyordu ve bu durum karşısında alınan karar yalnızca ayrılık olacak. Peki Taner,  Dilek'in gideceği haberine karşı nasıl bir tavır takınacak? Yeni bölüm fragmanını izleyenler ne yapacağını şaşırdı. Çünkü Gülsim Ali İlhan ile Berk Atan'ın mükemmel oyunculuğu diziye damgasını vurdu.

Gönül Dağı'nda Ayrılık Var!

Taner ve Dilek'in ayrılacağı ve ikilinin artık bir arada olmayacağı belirtiliyor. Bir türlü kasabaya ısınamayan Dilek, düzenli olarak şehir dışına çıkıyor ve bir şekilde bağını koparmak istiyor. Yaptığı hamleler de bunu fazlasıyla ortaya koymakta. Ancak Taner ise tam tersini istemekte. Kasabada kalmak ve hayallerini süsleyen kadınlar evlenmek.

Taner ve Dilek Aşkı Sona Eriyor

Taner, Dilek ile aşklarının sona ereceğini anlıyor. Bir anda ağlamaya başlayarak Dilek'e isyan ediyor. 39 bölüm fragmanındaki bu olay Dilek'i de ağlatacak. Her iki oyuncu da üzerine düşeni fazlasıyla yapmışa benziyor. Büyük bir çaba sarf ettiler ve dizinin en hassas sahnelerinden birini çekmeyi başardılar.