Gönül Dağı Dizisinden Başrol Oyuncusu Dilek Ayrılma Kararı Aldı!

Gönül Dağı Dizisinden Başrol Oyuncusu Dilek Ayrılma Kararı Aldı!

Gönül Dağı'ndan ayrılması beklenen ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu. Dilek karakteri diziden ayrılacak mı? Milyonların takip ettiği TRT 1 dizisinde şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Peki Gülsim Ali İlhan'ın yeni projesinin adı ne? Gönül Dağı'ndan ayrılacağı kesinleşti mi? Oyuncu ayrılırsa dizi final yapabilir...

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümüne damgasını vuracak bir gelişme yaşanabilir. Çünkü Dilek karakterini bekleyecek sürprizin karakterin sonunu getirebilir. Taner ve Dilek aşkının gözler önüne serildiği dizide ünlü oyuncuya pek çok teklif gelmekte. Özellikle de Gülsim Ali İlhan'ın kabul ettiği bir proje var ki bunun için düzenli olarak yurt dışına çıkması bekleniyor. Peki ünlü isim hem diziyi hem de yeni projesini nasıl yürütebilecek? TRT 1 dizisinden ayrılarak ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Diziden Ayrılacak mı?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde gözler Dilek karakterinde olacak. Yeni bir gelişme yaşanır mı bilinmiyor ancak oyuncunun yoğun bir gündem içerisinde olması izleyicileri merak ettirdi. Sosyal medyadan kendisine çeşitli sorular soruluyor. Haliyle bu durumun bir şekilde düzeltilmesi gerekecek. Kendisi ayrılık sorularına henüz yanıt vermiş değil.

Tekstil Şirketi ile Anlaştı!

Pakistan'lı ancak global anlamda hizmet veren bir tekstil şirketi ile anlaşan ünlü oyuncu, markanın yüzü olduğu için yurt dışına çıkması gerekebilir. Marka yüzü olduğu gerekçesiyle de kendisine özel bir koleksiyon çıkarıldı. Koleksiyonun ismi MariaBXGülsimAli olduğu açıklandı. Çekimlere bakılacak olursa büyük emek harcanmış. TRT 1 dizisinde Gönül Dağı'nda neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.