Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Dilek'in Yeni Dizisi Ortaya Çıktı! Gönül Dağı'nda 7 Şiddetinde Deprem Oldu..

Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Dilek'in Yeni Dizisi Ortaya Çıktı! Gönül Dağı'nda 7 Şiddetinde Deprem Oldu..

Gönül Dağı dizisinde Dilek ayrılığı yaşanıyor. Gülsim Ali İlhan, TRT 1 dizisine veda etmişti. Şimdi ise hangi projede yer alacağı kesinleşti. Ünlü oyuncunun yer alacağı diziyi öğrendiğinizde sizler de şaşıracaksınız. Gündeme bomba gibi düşen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Gönül Dağı dizisinden ayrılması beklenen ünlü oyuncunun yeni projesi açıklanıyor. Dilek karakteri ile milyonların sevgisini kazanan Gülsim Ali İlhan, önemli bir açıklama ile gündeme geldi. Başarılı isim, hangi projede yer alacak? Öyle ki kendisinin dizisi en kısa sürede duyurulacak gibi gözüküyor. Üstelik dizisinin yayınlanacağı platformu duyduğunuzda şaşıracaksınız. Oyuncunun ani vedası izleyicileri biraz üzdü.

Gönül Dağı Dilek Ayrıldı!

Gönül Dağı dizisinin Dilek'ini sezon finalinden sonra izleyemeyebiliriz. Dolayısıyla ünlü oyuncunun ayrılığı neticesinde neler yaşanacak en kısa sürede görülecek. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Peki ya hangi dizide oynamaya başlayacak?

Disney Plus'a Transfer Oldu!

Gülsim Ali İlhan, 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak olan platform Disney Plus'ta yerini aldı. Başarılı oyuncu, burada yayınlanacak bir dizide oynayacak. Bakalım hangi projeyle karşımıza çıkacak zamanla göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyişin devam ettiği belirtiliyor. Dolayısıyla oyuncunun hangi dizide yer alacağı Haziran ayı itibarıyla duyurulacaktır.