Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Başrol Oyuncusu O Dizi İle Anlaştığını Açıkladı..

Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Başrol Oyuncusu O Dizi İle Anlaştığını Açıkladı..

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'ndaki bir ayrılık izleyicileri yakından ilgilendiriyordu. Ünlü oyuncu diziden gittikten sonra yaşananlar gözler önüne serildi. Peki ya diziden hangi oyuncu gitmişti? Başroldaki isim, şimdi Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol oynayabilir. İşte detaylarıyla birlikte oyuncunun yeni dizisi...

Güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı'nda geçirdiği başarılı iki sezonun ardından ekranlara veda etmişti. Dizideki bu ayrılıktan sonra neler yaşanacağı merak konusu haline geldi. Oyuncunun yeni projesi merak ediliyordu. Ortaya çıkan detaylara bakacak olursak dizi ile ilgili bazı ipuçları verildi. Ünlü oyuncu, hangi projede yer alacak? Milyonların yakından takip ettiği ünlü isme dair çeşitli detayları sizlerle paylaşacağız.

Yeni  Dizisi Açıklandı!

Gülsim Ali İlhan'ın yeni dizisi açıklanıyor. Güzel oyuncu, Kral Kaybederse dizisinde başrol oynayabilir. Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı kesinleşti ve partneri kim olacak merakla bekleniyor. Dolayısıyla oyuncu ile ilgili merak edilen detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Ünlü isimle ilgili başka neler biliyoruz? İşte gündemdeki bazı iddiaların yanı sıra dizi ile ilgili bilgiler.

Star TV'de Yayınlanacak!

Kral Kaybederse dizisi için bir süredir hazırlıkların devam ettiği vurgulandı. Dolayısıyla sevilen yapımla ilgili başka neler biliyoruz ortaya çıkacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizideki son detaylar ise belirlendi. Bakalım dizi gerçekten de izleyicilerin beğenisini karşılayabilecek mi?