Gönül Dağı Dizisinden Ayrılacak İsimler Belli Oldu! Gönül Dağı Dizisinde Herşey İptal Edildi..

Gönül Dağı Dizisinden Ayrılacak İsimler Belli Oldu! Gönül Dağı Dizisinde Herşey İptal Edildi..

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Dilek ve Taner'in evlenmesi bekleniyordu. Ancak diziden birkaç oyuncunun ayrılacağı haberi geldi. Gönül Dağı dizisinden kim ayrılacak? Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan diziden gidiyor mu? Merakla beklenen soru yanıtlandı ve yeni bölümde her şey ortaya çıktı.

Gönül Dağı dizisi, yeni bölümde izleyicilere zor anlar yaşattı. Adeta onlara ters köşe yaptıran yapım, hiç beklenmedik sahnelerin yayınlanmasıyla dengeleri alt üst etti. Taner ve Dilek arasındaki ilişki bir anda sona doğru evrildi. Peki dizide kimler ayrılıyor? Hangi oyuncular ekranlara veda edecek? Merak edilen bu sorunun yanıtı neredeyse açıklandı. Gülsüm öğretmen ile Dilek bir anda köyden ayrılmaya karar verdi. Ancak yeni bölüm çok daha farklı bitti.

Dilek Diziden Ayrılacak mı?

Gülsim Ali İlhan'ın hayat verdiği Dilek karakteri, Halime'ye karşı yaptıklarından sonra köyü bir anda terk eder. Bu durumu fark eden Taner ise onun peşinden gidecektir. Bir şekilde onu durdurmak için elinden geleni yapar. Dilek Gönül Dağı'ndan ayrılacak mı? Onu durdurunca ikili duygusal bir konuşma gerçekleştirir.

Taner Son Anda Vazgeçirdi!

Gülsüm Öğretmen ile Dilek'in köyden ayrılmasının önüne geçen Taner, seyircileri de rahatlattı. Dizideki bu gelişme Gönül Dağı için dönüm noktalarından biriydi. TRT 1'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde ikiliyi çok daha mutlu görmemiz mümkün. Bu sefer planladıkları düğünü yapmalarını bekliyoruz.