Gönül Dağı Dizisinden Asuman'da Ayrılıyor! Final Yapan Gönül Dağı Dizisinde Deprem Devam Ediyor..

Gönül Dağı Dizisinden Asuman'da Ayrılıyor! Final Yapan Gönül Dağı Dizisinde Deprem Devam Ediyor..

TRT 1'deki Gönül Dağı dizisi şok üstüne şok yaşattı. İzleyiciler dizide neler olduğuna anlam veremiyor. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Öyle ki artık sevilen yapımda bir başrolü daha kaybedeceğiz. Dilek karakterinden sonra sıra Asuman'a mı geldi?

Gönül Dağı dizisindeki ayrılıklara bir yenisi daha eklenecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yer alıyor. Dilek karakterinin sürpriz ayrılığı çok konuşulmuştu. Dizide yaşanan olay sonrasında izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Şimdi ise sevilen yapımda sıra Asuman'a mı geldi?

Asuman Diziden Ayrılacak mı?

Asuman'ın diziden ayrılacağı tahmin ediliyor. Çünkü Gönül Dağı dizisinde oyuncu depremi yaşanmakta. Gülsim Ali İlhan'ın vedası sonrasında izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Şimdi ise aynısı sevilen dizi için geçerli oldu. Güncel gelişmelerle birlikte diziye dair neler biliyoruz açıklayacağız.

Hazal Çağlar'dan Veda!

Öte yandan iddialar doğrultusunda Hazal Çağlar'ın yerine artık farklı bir ismin ekrana geleceği belirtiliyor. Bu gelişme ile beraber merak edilenler yanıt bulmakta. Gönül Dağı dizisinde izleyiciler heyecanla oyuncu ayrılığının tamamlanmasını beklemekte. Yakında neler yaşanacağını sizlerle paylaşacağız.