Gönül Dağı Dizisindeki Bu Ayrılık Başka! Ramazan ve Asuman Ayrılıyor..

Gönül Dağı Dizisindeki Bu Ayrılık Başka! Ramazan ve Asuman Ayrılıyor..

Gönül Dağı 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Asuman'ın başkasıyla evlendiğini görüyoruz. Hal böyle iken Ramazan da boş durmuyor. Evliliğe mani olabilmek için elinden geleni yapacak. Hem heyecanlı hem de duygusal sahneler yayınlandı. TRT 1 dizisinde neler oluyor?

Gönül Dağı dizisi yeni bölümünde seyirciler heyecanlı anlara tanıklık edecek. Asuman'ın başına gelecek olaylar herkesi üzebilir. Çünkü Asuman başkasıyla evlenmek zorunda kalacak. Hal böyle olunca Ramazan'ı bekleyen kötü gelişmelerin de sonu bir türlü gelmeyecek. Gönül Dağı 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? TRT 1 dizisi her geçen gün daha fazla seyirci kitlesine hitap etmeye devam ediyor. Bu sefer Taner ve Dilek'in yanı sıra bu iki isim diziye damgasını vuracağa benziyor. Reytinglerde yeni bir rekor kırılabilir.

Asuman Kiminle Evlenecek?

Asuman'ın bambaşka biriyle evlendirilmesi bekleniyor. Ailesinin razı olması nedeniyle Asuman bu karara uymak zorunda kalacak. Üstelik Ramazan'ı deliler gibi sevdiği halde evlenmek zorunda kalınca yer yerinden oynayacak. Ramazan'ın gözü yaşlı halde koştuğu görüntüler seyircileri çok üzdü.

Ramazan Evliliğe Engel Olabilecek mi?

Öte yandan Ramazan'ın son anda yetişip evliliğe engel olması bekleniyor. Aksi takdirde bir ömür boyu sürecek pişmanlıklar yaşanabilir. Asuman'ı bir şekilde kurtarması ve kendi aşkı için onun zoraki yaptığı evliliği iptal etmesi gerekmekte. Dizinin yeni bölümü heyecanlarla dolu geçecek. Aynı zamanda izleyicileri biraz hüzünlendirebilir.