Gönül Dağı Dizisinde Seferin Üstü Çizildi! Sefer Gönül Dağı'na Veda Ediyor..

Gönül Dağı Dizisinde Seferin Üstü Çizildi! Sefer Gönül Dağı'na Veda Ediyor..

Gönül Dağı'nda ünlü oyuncunun ayrılması bekleniyor. Peki diziden hangi oyuncu ayrılacak? TRT 1 dizisinde yaşanan veda gelişmesi izleyicileri üzdü. Yeni bölümle birlikte oyuncunun ekranlardan gideceği düşünülmeye başlandı. İşte diziden ayrılması beklenen o isim...

Gönül Dağı'nın yeni bölümü büyük dikkat çekti. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizide öyle gelişmeler yaşanıyor ki izleyiciler bile hayret etti. Çünkü artık Dolmuşçu Sefer için çeşitli sıkıntılar başlayacak. Ünlü oyuncu Ferdi Sancar'ın oynadığı karakter için ayrılık vakti gittikçe yaklaştı. Çünkü Zahide'yi bile görmezden geliyor. Artık unutkanlığı git gide artmakta. Dizide başrol oynayan Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan'ın yanı sıra Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil'in performansı da heyecanla takip ediliyor.

Zahide'yi Tanıyamadı

Sefer, Zahide'nin kim olduğunu çıkaramadı. Kendi eşini dahi unutan Sefer'i bekleyen gelişmeler dikkat çekti. Beynindeki tümör gittikçe büyüyor. Hafıza bölgesinde patlak veren tümörün ilerleyen bölümlerde ne gibi sorunlara yol açacağını izleyeceğiz. Zahide, hamile olmasının yanı sıra eşinin yaşadığı sağlık sorunlarından ötürü de sıkıntılar çekmekte.

Sefer Ayrılacak mı?

Sefer'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi. Ünlü oyuncu Ferdi Sancar'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi ancak yüksek ihtimalle birkaç hafta içerisinde diziye veda etmesi bekleniyor. Çeşitli hastane tedavileri nedeniyle köyü terk etmek durumunda kalabilir. TRT 1 dizisindeki bu üzücü durum, sosyal medyaya da yansımış vaziyette.